Nors šią savaitę žadamas -20°C šaltukas, šiuo skubiu tinklaraščio įrašu pranešame degančias naujienas!

Kaip dažnai – nepykite už išsireiškimą – pražiopsote pigius bilietus? Ir klausiame ne tik apie pigiausius lėktuvų bilietus. Klausiame ir apie mėgstamų grupių arba mylimų atlikėjų koncertų bilietus.

Ar girdėjote, kad Shakira, Justin Timberlake, U2, Pearl Jam ir Sam Smith rengia koncertinius turus Europoje? Tad jei norite pasiklausyti šių įžymybių gyvai, apie koncertų ir lėktuvų bilietus verta galvoti jau dabar!

Pateikiame pasiūlymus, kur ir kaip šias žvaigždes išvysti pigiausiai!

Širdies simbolis koncerte

Ar U2 koncertas Berlyne bus With or without you?

Legendinė grupė U2 turi net 24 (!) savo koncertinio turo eXPERIENCE + iNNOCENCE Tour Europoje datas! Nors pirmasis koncertas tik šių metų rugpjūčio 31 d., kai kurie spalio mėnesio bilietai jau išpirkti! Dar yra galimybė rugpjūčio 31 d. arba rugsėjo 1 d. juos išvysti Berlyne!

Pigiausią Skrendu.lt bilietą į Berlyną rasite čia.

Bilietą į U2 koncertą Berlyne galima įsigyti čia.

Miškų žmogus Justin Timberlake koncertuos žaliajame Osle!

Birželį, liepą ir rugpjūtį Justin Timberlake, kaip turo pavadinimas The Man Of The Woods skelbia, pristatys savo naująjį albumą. Ar jau girdėjote naująjį Justin’o singlą Say Something atliekamą kartu su Chris Stapleton? O gal norėtumėte šią dainą gyvai išgirsti Osle? Jums reikalingas skrydžio į Oslą bilietas kainuos tik nuo 35 Eur!

Pigiausią bilietą į Oslą rugpjūčio 2 dienai galite įsigyti čia.

Tą pačią dieną vykstančio koncerto bilietą galite įsigyti štai čia.

Iš tikrųjų Sam Smith yra vienintelis

Visi dainuoja nuostabiojo Sam Smith dainas! I’m not the only one sako britų atlikėjas, tačiau būdamas unikalaus balso savininkas, Sam Smith tiesiog negali nebūti vienintelis. Ar pasiruošę koncertui Berlyne jau balandžio mėnesį? Pigiausi skrydžio bilietai kainuoja nuo 26 Eur!!

Daininkas Berlyne koncertuos jau balandžio 25 dieną! Koncerto bilietai.

Pigiausi ir patogiausi skrydžių bilietai.

Koncertas renginys scena

Skrendam pas Lotynų Amerikos divą į Londoną!

Kiek daug nuostabių atlikėjų vyrukų, tačiau džiaugiamės galėdami šį sąrašą nuspalvinti ir moteriškomis spalvomis. O šios spalvos vardas yra Shakira! Amžinai jauna, daugybę Grammy, Latin Grammy ir kitų apdovanojimų pelniusi atlikėja yra tikra lotynų, pop, šokių muzikos dovana pasauliui! Kas nori į Shakiros koncertą? Birželio 11 dieną ji koncertuos Londono O2 arenoje!

Pateikiame pigiausius birželio 9 d. ir birželio 11 d. skrydžius į Londoną.

O bilietą į Shakiros koncertą galima įsigyti čia.

Paskubėkite į grupės Pearl Jam koncertą!

Vien rašant šį straipsnį žmonės spėjo išpirkti grupės Pearl Jam koncerto Londone bilietus! Ištikimieji Pearl Jam grupės gerbėjai, dar ne viskas prarasta! Alternatyvaus roko ir grunge muzikos atstovai su nuostabiu, neįtikėtinu, galingu Eddie Vedder balsu priešaky, birželio 12 d. pasirodys Amsterdame!

Pigiausias lėktuvo bilietas į Amsterdamą birželio 11 dieną kol kas kainuoja nuo 69 Eur!

Bilietai į Pearl Jam koncertą.

Keletas papildomų patarimų!

Primename, kad pigiausius lėktuvų bilietus pateikėme tik iš Vilniaus oro uosto. Esant poreikiui, pigių lėktuvo bilietų ieškokite ir iš Kauno oro uosto! Jei skrydžio bilietą perkate koncerto dieną, atkreipkite dėmesį į skrydžio laiką! Juk į koncertą geriau nevėluoti, tiesa?