Vestuvės – ypatinga diena, kai, be abejonės, privalote jaustis I Š S K I R T I N A I! Galbūt vienam unikali atmosfera asocijuojasi su dizainerio kurta suknele ar elegantišku fraku bei jam akompanuojančiu cilindru, šukuosena ar prašmatniais bateliais, putojančiu vynu iš Šampanės regiono ar neapsakomo grožio lelijų puokšte… Žinoma, tobulumui ribų nėra, tad visada įmanoma viską sujungti į vieną bendrą nepakartojamą išskirtinumo bombą! Kad jūsų šventė taptų dar didesniu stebuklu ir sukurtų didžiausią išskirtinumo įspūdį – vestuves siūlome rengti išsvajotame pasaulio krašte…Skrendu.lt komanda pristato TOP 5 vietas, neužmirštamoms jūsų vestuvėms Europoje!

Roma

Roma vestuvės Fiat ir balionai pigūs skrydžiaiAmžinuoju miestu vadinama Roma – įstabi ir daugiau nei pasakiška kryptis jūsų svajonių vestuvėms. Senovės Romos architektūra, istorinis palikimas, modernas ir energinga miesto kultūra susijungia į vieną unikalią pakilios atmosferos visumą. Išskirtinės vietos pokyliui, nepaprastai skanus maistas, puikiausias vynas, nepakartojamo grožio panoramos ir miesto erdvės fotosesijoms – neįtikėtinai svarbūs vestuvių eigos aspektai. Nuo romantiškų parkų, senovinių pilių, iki barokinių rūmų ir akmenimis grįstų, didingų, erdvių aikščių. Visa tai kuria išskirtinę aurą, romantiškus pojūčius…Puikiausias metas tuoktuvėms Romoje – nuo balandžio iki birželio, taip pat rugsėjis bei spalis. Tokiu metu oro temperatūra bus kiek vėsesnė, neteks rūpintis dėl per didelio karščio. Verta pridurti, jog tokiu metu miestas nėra perpildytas turistų, vyrauja žemesnės paslaugų kainos, didesnė tikimybė rasti laisvą viešbutį, vilą ar užsakyti norimą restoraną.Roma vestuvėsPigius lėktuvo bilietus į Romą galite įsigyti sekdami šią nuorodą. Norėdami gauti naujienas apie lėktuvo bilietų akcijas bei oro linijų skelbiamas nuolaidas, prenumeruokite Skrendu.lt naujienlaiškį. Naujienas galite užsisakyti štai čia.

Venecija

Miestas, kuriame meilė tiesiog tyvuliuoja… Čia jūsų vestuvių puota glėbesčiuosis su gondolomis, pokylio svečių sąrašą papildys švilpaujantys, vešlių ūsų vandens taksi vairuotojai, o santuoka bus laiminama meilės ir stiprybės tiltų, kurių, Venecijoje, kiek daugiau nei 400. Skamba išties pasakiškai… Nustebsite, bet pasaka gali lengvai tapti realybe!Didžiausi romantikai turės galimybę susituokti pačioje gondoloje. Dvi valandas trunkanti ceremonija ant vandens yra gana populiari atrakcija Venecijoje. Pabrėžiame, jog nesvarbu, jūs katalikas, protestantas ar ortodoksas, Venecija stebina savo bažnyčių, cerkvių ir sinagogų gausa, tad atsipalaiduokite ir mėgaukitės miesto ant vandens kosmopolitiškumu.Venecija-vestuvės-skrendu.ltTuoktuves galėsite įprasminti civiline ceremonija, religine ceremonija, arba simbolinėmis vestuvėmis.Civilinė ceremonija galima šiose miesto aikštėse: Palazzo Cavalli, Ca’ Farsetti, Palazzo Vendramin Calergi. Čia rasite oficialų vietų sąrašą. Religinė santuoka galima: Santa Maria dei Miracoli, Redentore, San Salvador, San Moise, San Giorgio dei Greci (ortodoksų), St. George’s (anglikonų), Scuola dell’Angelo Custode (protestantų).Simbolinės vestuvės švenčiamos ten, kur širdis geidžia. Be įvairiausių pokylių salių bei restoranų, taip pat galima rinktis ir kvapą gniaužiantį XIII amžiaus brolijos pastatą The Scuola Grande di San Giovanni Evangelista bei XVI amžiaus brangenybę The Scuola Grande dei Carmini.Venecija vestuvės skrendu.lt pigu

Paryžius

Prancūzija – šalis-globėja romantiškiausio pasaulyje miesto – Paryžiaus. Kojos linksta pagalvojus apie Edith Piaf prancūzišką dainos grakštumą, panoramos į Eifelio bokštą ir puikiausio prancūziško vyno kompiliaciją. Skamba it svajonė, kuri gali virsti realybe! Visos miesto įžymybės gali priklausyti tik jums! Vestuvinės nuotraukos prie Luvro, Eliziejaus Laukuose, Versalyje gali atsirasti unikaliame jūsų nuotraukų albume…Paržius vestuvėsNorintiems pabėgti nuo miesto, prasitarsime, jog vos valanda kelio nuo stulbinančio Paryžiaus centro, ir jūs jau Luaros slėnyje. Pasakiškos pilys, istorinės vilos ir kaimai, vynuogynai, žavūs žmonės, stulbinantis vynas bei nepakartojamas, kokybiškas prancūziškas maistas… Mmmm… Ar užuodžiate nuo vynuogynų sklindantį aromatą?Paryžius Vestuvės 1Vestuves Paryžiuje planuojame balandžio-birželio mėnesį, rugsėjį-ankstyvą lapkritį. Oro prognozės tikrai nenuvils, turėsite galimybę užsisakyti pigesnius lėktuvo bilietus, rasti tinkamą viešbutį, vilą ar terasą vestuvių pokyliui.

Graikija

Graikija – vienas puikiausių pasirinkimų, išsiilgusiems išskirtinės aplinkos! Tobulų vestuvių beieškant, jaunieji renkasi tarp puikiausių salų ir kurortų: Halkidiki, Rodo salos, Kretos, Skiathos salos, Zakinto ir Santorinio. Slapčiausios ir romantiškiausios paplūdimių vietelės, pasakiški skardžiai ir neįtikėtinas žydros jūros fonas tiesiog užliūliuos… Būtinai skirkite laiko fotosesijai, ryškiausių spalvų gama guls tiesiai į jūsų fotografijų albumą.Graikija-vestuvės-skrendu.ltPuikiausias laikas tuoktuvėms Graikijoje – gegužė, birželis, rugsėjis ir spalis. Tokiu metu oro temperatūra ypač palanki, o ir turistų skaičius ženkliai mažesnis. Turėsite didesnę galimybę rezervuoti patinkančią vietą vestuvių ceremonijai, ar užsisakyti tinkamą viešbutį.Graikija-vestuvės-skrendu.lt-pigūs-skrydžiai

Kipras

Tikriausiai ne kartą girdėjote, jog Kipras yra laikomas meilės sala. Pasak legendos, meilės, vaisingumo ir grožio deivė Afroditė gimė iš pačios jūros bangos, kuri, kaip pasakojama, atsimušo į uolą, buvusią Kipro saloje. Būtent dėl šio nutikimo įsimylėjėliai plūsta į Kiprą ne tik dėl jūros žydrynės, kaitrios saulės ir nuostabaus gėlių aromato, bet ir siekdami šios Afroditės palaiminimo…Kipras-vestuvės-skrendu.ltAtvykite ir Kipras jus išvers iš koto… Jūsų vestuvių ceremonija taps daugiau nei įsimintina! Įsivaizduokite auksiniame smėlio paplūdimyje nuo vėjo lengvai besiplaikstantį nuometą… Taip, tuoktuvės gali vykti pačios žydrosios jūros pakrantėje! Mėgstantiems kitokią romantiką, pasiūlysime vestuvių ceremoniją žaliuojančiame botanikos sode ar senove dvelkiančioje pilyje, autentiškame vienuolyne ar net ant pasakiško skardžio, nuo kurio atsiveria nenusakomo grožio vaizdai…Verta pridurti, jog Kipre vestuvės visada švenčiamos linksmai, audringai ir triukšmingai. Vakarėlis pagal tradiciją prasideda simboliniu ritualu. Motina jaunikiui įteikia sultingą granato vaisių, o pastarasis jį perlaužia. Šis ritualas simbolizuoja sėkmę, darną ir turtą.Kipras vestuvėsGalbūt šventėte ar ruošiatės švęsti vestuves užsienyje? Lauksime jūsų komentarų, pasiūlymų ir atsiliepimų!