Daugeliui iš mūsų pigios oro linijos dažnai asocijuojasi su prastu ir nekokybišku aptarnavimu. Tačiau jau 8 metus iš eilės apdovanojimą kaip geriausia pasaulyje pigių oro linijų bendrovė gaunanti AirAsia patikina, jog žemų kaštų oro linijos nebūtinai turi būti blogos!

„Net jeigu ir laimėjome šį apdovanojimą jau 8 kartą iš eilės, tai mūsų nesustabdo. Mes žinome, kad visada galime geriau. Norime pagerinti klientų aptarnavimą, siekiame tobulėti ir kuo geriau suprasti savo klientus“, – teigia AirAsia bendrovės vadovas Tony Fernandes.

Skytrax tyrimas apėmė 280 skrydžių bendrovių iš viso pasaulio. Apklausoje dalyvavo daugiau nei 19 milijonų keleivių iš 104 skirtingų šalių.

Pagal tyrimo rezultatus, pateikiamas 10 geriausių pigių skrydžių bendrovių pasaulyje, sąrašas:

10. Azul Brazilian Airlines

Aviakompanijos lėktuvų parką puošia žavieji Airbus, ATR ir Embraer orlaiviai, kurie skraido Brazilijos teritorijoje. Kompanija pelnė apdovanojimus už geriausią pigių oro linijų bendrovę ir geriausius darbuotojus Pietų Amerikoje.

 Azul Brazilian Airlines

 9. Jetstar Asia

Jetstar, Airbus A320 olaivių pagalba, vykdo skrydžius Pietryčių Azijoje. Klientai giria bendrovę už efektyvų antžeminį aptarnavimą ir gerą kainų santykį.

 Jetstar Asia Airlines

 8. IndiGo

IndiGo į rinką pateko tik 2006 metais, tačiau jau dabar yra viena greičiausiai auganti kompanija Azijos regione. Keleiviai giria aviakompaniją už lėktuvo salono paslaugas (aptarnavimą) ir gerą kainų santykį. IndiGo buvo pripažinta geriausia pigių skrydžių bendrove Vidurio Azijos / Indijos regionuose.

 IndiGo Airlines

 7. WestJet

Nuo pat savo starto, WestJet sparčiai auga. Šiuo metu ji yra antra pagal dydį pigių skrydžių bendrovė Kanados regione. Orlaivių parke WestJet turi daugiau nei 100 Boeing lėktuvų, kurie skraido skirtingais maršrutais visoje Šiaurės Amerikoje ir Karibų jūros regione.

 WestJet Airlines

 6. AirAsia X

Aviakompanijos Airbus A330-300 lėktuvai įrengti su galimybe keliauti tiek economy (ekonomiška), tiek premium (pagerinta ekonomine) klasėmis visoje Azijoje. AirAsia gavo apdovanojimus kaip geriausia pasaulyje pigių skrydžių bendrovė su premium klase ir premium klasės sėdynėmis.

 AirAsia X Airlines

 5. Jetstar Airways

Jeststar yra Australijos pigių oro linijų bendrovė, keleivius skraidinanti su Airbus A320 and Boeing 787  orlaiviais. Skytrax tyrimo dalyviai girė Jeststar už kokybiškas salono paslaugas ir gerą kainų santykį.

 Jetstar Airways

 4. EasyJet

Per pastaruosius du dešimtmečius EasyJet be jokių bereikalingų gudrybių tapo viena pirmaujančių žemų kaštų bendrovių pasaulyje. Skytrax  sveikino aviakompaniją už unikalią paslaugų kokybę ir žemų kainų pasiūlymus.

 EasyJet Airlines

 3. Norwegian

Norwegian Airlines gali pasidžiaugti puikiu įvertinimu – klientai tiesiog myli šias oro linijas! Norvegijos oro linijos buvo pripažintos geriausios Europoje net keturis metus iš eilės. Norwegian Airlines gavo apdovanojimą kaip geriausia pasaulyje ilgo nuotolio pigių skrydžių bendrovė.

 Norwegian Airlines

 2.Virgin America

Virgin America yra ne tik geriausia pigių skrydžių bendrovė Šiaurės Amerikoje – tai geriausia aviakompanija visame žemyne! Vežėjas siūlo stilingas ir aukštos kokybės paslaugas.

 Virgin America Airlines

 1. AirAsia

Aštuntus metus iš eilės AirAsia pelno geriausios pasaulyje pigių skrydžių bendrovės titulą. Tyrimo dalyviai susižavėjo rūpestingu požiūriu į klientus, draugišku ir maloniu lėktuvo įgulos bendravimu.

AirAsia Airlines

O galbūt Jūs esate skridę su viena iš šių aviakompanijų? PASIPASAKOKITE!