Dar nebuvote Romoje? O gal svajojate dar kartą apsilankyti Italijoje? Jūsų rankose puiki galimybė – jaukumu alsuojantis miestas leis trumpam pabėgti nuo kasdieninių rūpesčių. Ne paslaptis, jog Roma lyg antikinis muziejus po atviru dangumi – akys kryps į visas įmanomas puses.

Kodėl turėtumėte aplankyti Romą?
Trumpos kelionės į Romą metu leiskitės užburiami Italijos grožio ir pažinkite šį miestą lyg vietiniai! Jūsų laukia Romos forumas, Koliziejus, Panteonas, Vatikanas, Trevi fontanas ir dar begalė sostinės garsenybių. Akys jau ne kartą žavėjosi minėtais stebuklais? Tuomet atsipalaiduokite ir į Romą vykite pasimėgauti gardžiąja Italijos virtuve – sutikite, jog šalies virtuvės šedevrams būtų sunku atsispirti net ir po šimtojo karto.

 Informacija apie kelionę:

  • Skrydžio data: 2020 m. vasario 11 –  vasario 15 d.

Skrydžio bilietai – nuo 85 eurų į abi puses ČIA!

  • Rekomenduojamas viešbuts: Hotel Poggioverde Roma

Užsakyti viešbutį galite ČIA!
Apie viešbutį:

Romos Gianicolense rajone įsikūrusiame viešbutyje „Hotel Poggioverde Roma“ yra nemokamas lauko baseinas, atvira terasa, nemokama automobilių stovėjimo aikštelė, įrengti numeriai su oro kondicionieriais ir mini barais bei veikia nemokamas belaidis internetas.

Viešbutyje kasdien patiekiami pusryčiai, kurių metu galėsite pasistiprinti saldžiais ir pikantiško skonio valgiais. „Hotel Poggioverde Roma“ pastate veikia baras.

Ryškiomis spalvomis apipavidalintuose numeriuose rasite plokščiaekranius televizorius ir vonios kambarius su plaukų džiovintuvais.

Viešnagės metu galėsite atsipalaiduoti sode, terasoje arba bendrame poilsio salone bei naudotis visą parą dirbančios registratūros paslaugomis.

Už 20 km nuo „Poggioverde Roma Hotel“ yra Fjumičino oro uostas. Į miesto centrą nuvažiuosite iš už 50 metrų esančios autobusų stotelės.

Gianicolense yra puikus pasirinkimas keliautojams, besidomintiems šiomis veiklomis: senamiesčiufontanais ir romėnų griuvėsiais.

Daugiau viešbučių Romoje rasite ČIA!

Svarbu! Bilietai brangsta akimirksniu, todėl jeigu skrydis pabrango, ieškok kitų datų mūsų www.skrendu.lt svetainėje!