Keliaujate pailsėti ir pasigrožėti Nica? Aplankykite įspūdingiausius šio regiono paplūdimius.

Paloma 

Šis paplūdimys yra į pietryčius nuo uosto. Jis yra privatus, tad atidaromas kiekvieną dieną 9:00 val. ryto ir uždaromas 19:30 val. vakare. Nuo spalio iki balandžio pabaigos paplūdimys yra uždarytas. Palomos paplūdimys padengtas smulkiais akmenukais, todėl tamsūs saulės gultai atrodo nepriekaištingai. Paplūdimyje nėra vakarėlių, muzikos, kokteilių ir šokių. Čia  vyrauja ramybės atmosfera. Į šį paplūdimį renkasi įžymybės su šeimomis ir mėgaujasi poilsiu šalia elegantiškų jachtų ir vilų.

Marinierė 

Puikus klimatas, nuostabūs vaizdai. Paplūdimys su smėliu, pakraščiuose – rieduliai ir akmenukai. Šioje siauroje, bet labai jaukioje teritorijoje savaitgaliais yra ankšta, o dienos pabaigoje optimalus apsilankymo laikas yra rytas, kai žmonių nedaug ir smėlis dar nėra sušilęs. Geras susisiekimas, nes artimiausias uostas gali priimti didelius kruizinius laivus. Daugelis turistų į poilsio vietą atvyksta per didžiųjų keltų terminalą, taip pat patogu aplankyti Nicą, Monaką ir kitus lankytinus objektus. Automobilių stovėjimo vietos zonoje paplūdimyje yra daugiau nei 400 vietų, tad nesunkiai rasite vietą atvykę nuosavu transportu.

Mala 

Mala paplūdimys yra jachtų ir valčių prieglobstis. Tai šurmulingas paplūdimys, todėl plaukti toli nerekomenduojama. Pats paplūdimys yra mažų akmenų ir smėlio mišinys: arčiau vandens – daugiau krantas tampa smėlėtas. Maudytis čia saugu, ypač vasarą paplūdimyje budi gelbėtojai. Paplūdimiai nėra perpildyti net ir sezono metu. Taip pat šis paplūdimys labai mylimas ir įžymybių, tad jas sutikti didelė tikimybė!

Mentonas

Šiame paplūdimyje galite saugiai judėti basomis, tačiau retkarčiais jūros dugne yra akmenų. Paplūdimio teritorija valoma kelis kartus per dieną, todėl joje nėra jokių šiukšlių ar pavojingų daiktų. Galima išsinuomoti gultus ir skėčius nuo saulės, beje, juos galima gauti nemokamai užsisakant gėrimą iš baro. Paplūdimyje siūlomos įvairios pramogos, aktyvios veiklos, kuriomis sudomina įvairaus amžiaus poilsiautojus.

Aiguille 

Šis paplūdimys labai vaizdingoje vietoje Prancūzijos pietuose 10 km nuo Kanų. Tai ilga, siaura juosta su rausvomis uolomis aplink ir tuo pačiu rausvu smėliu, sumaišytu su mažais akmenukais ir uolienomis. Šalia paplūdimio gausu restoranų ir barų. Šis paplūdimys yra puiki vieta įstabioms fotografijoms.

Jei svarstote apsilankyti Nicos populiariausiose paplūdimiuose, jūsų laukia tiesioginis skrydis: Vilnius – Nica. Nepraleiskite progos pasimėgauti įspūdingais kurortų vaizdais!

Visi skrydžiai Vilnius – Nica >>