Dažnai norime tiesiog ištrūkti. Išskristi, išplaukti, išvažiuoti… nors savaitgaliui! Pažinti svetimą kultūrą, išvysti dar neregėtos šalies architektūrą, galbūt sutikti seną pažįstamą. Žinoma, visiems norisi, jog atotrūkio (angl. City break) bilietai nepaveržtų viso „kiaulės taupyklės” turinio. Tad norintiems sutaupyti pateikiame net penkias kelionių kryptis iš Rygos, Vilniaus ir Kauno iki 45 €!

Londonas

Tiesiog Europos Niujorkas! Londonas sužavės kiekvieną, kuris nori pažinti kultūrą, aplankyti artimuosius, ar tiesiog – pašėlti savaitgalį. Nuo įstabiausios britų muzikos iki futbolo rungtyniu ar net skambių miuziklų… Mėgaukitės stebėdami vietinius gyventojus – visi atsipalaidavę, čia verda tikra kultūrų mišrainė. Nieko nelaukit ir nerkit į įspūdžius, skriskite mėgautis gyvenimu!

Skrydžiai Vilnius-Londonas-Vilnius vos 45 €.

Kokios kainos?

    • Pusryčiai – iš parduotuvės 3-4 €, nebrangiame restoranėlyje 8-10 €.
    • Nakvynė – vienos nakvynės kaina hostelyje 20-30 € (bendrame kambaryje), arba Airbnb apie 35-50 €.
    • Lankytini objektai – 5-15 €.

Kopenhaga

Pigūs skrydžiai į Kopenhagą – seniausios pasaulyje karalystės sostinę. Suskubsime pabrėžti, jog čia gimė Hanso Kritiano Andersono pasakos, kurios iki šiol išlikusios mūsų atmintyje, čia kino kalbą įsisavino vienas įžymiausių pasaulio režisierių Lars von Trier, o štai Jorgen Buhl Rasmussen pradėjo visiems puikiai žinomo alaus Calsberg gamybą. To užtenka, jog Kopenhagą galėtume pavadinti talentų lobynu! Buvot? Grįžkit! Dar neteko lankytis? Skrendam!

Pigūs bilietai Kaunas-Kopenhaga-Kaunas vos 20 €!

Kopenhaga pigūs skrydžiai Skrendu.ltKokios kainos?

    • Transportas – vienkartinis viešojo transporto bilietėlis kainuoja 2 €, 24 valandų viešojo transporto bilieto kaina 10,72 € (galėsite važinėti metro, traukiniu ir uosto autobusais 1,2,3 ir 4 zonose bei į oro uosta ir atgal). Vaikams iki 16 metų taikoma 50% nuolaida. Bilietą įsigyti galima bilietų mašinose arba 7 Eleven parduotuvėlėse.
    • Pusryčiai – pirkdami parduotuvėje išleisite 4-7 €, nebrangiame restoranėlyje 1 asmeniui išleisite nuo 15 €.
    • Nakvynė (1 naktis) – 20-40 € hostelyje (bendrame kambaryje), Airbnb 23-35 €.
    • Muziejai – iki 33 €. Įėjimas į alaus Calsberg muziejų kainuoja 33 €, iki 27 metų 20 €, įėjimas į Nacionalinę Danijos galeriją – nemokamas.

Berlynas

Kelionė į Berlyną – puiki mintis bet kuriuo metų laiku! Miestas atrodo įspūdingai – visi garsieji architektūriniai statiniai jau nusidažę pavasario spalvomis. Apsilankykite niekada nemiegančiame Berlyne, atraskite laiko išgerti kavos ir suvalgyti gabalėlį šviežio pyrago vienoje iš gausybės Berlyno kavinukių!

Pigūs bilietai Vilnius-Berlynas-Vilnius vos 45 €!

Kokios kainos?

    • Pusryčiai – 4-6 € perkant parduotuvėje, nebrangiame restorane iki 10 €
    • Nakvynė – vienos nakvynės kaina hostelyje arba naudojantis Airbnb 21-33 €
    • Lankytini objektai – 6-10 €

Oslas

Taip taip, Oslas – seniausia Skandinavijos sostinė. Jaukus, nedidelis, tvarkingas, šiaurietiška energija spinduliuojantis ir išpuoselėtas miestas. Dėl itin didelės parkų gausos, kiekvieną pavasarį Oslas pasidaro neapsakomai žalias ir džiugina visus miesto svečius. Estetika ir šiaurietiškumu spinduliuojantį miestą iš Vilniaus galime pasiekti vos per dvi valandas.

Pigūs skrydžiai Vilnius-Oslas-Vilnius vos 30 €!

Oslo Skrendu.lt piguKokios kainos?

    • Transportas – bilieto Rygge oro uostas-Oslas kaina 9,5 €, studentams taikoma 25% nuolaida, senjorams ir vaikams iki 4-15 metų vaikams 50% nuolaida. Vaikams iki 4 metų – nemokamai.
    • Pusryčiai – 5-8 €
    • Nakvynė (1 naktis) – 16-25 €
    • Muziejai – 7-10 €

Stokholmas

Pigūs skrydžiai į Stokholmą – ant keturiolikos salų įkurtą sostinę. Skamba neįtikėtinai, tačiau yra tikrų tikriausia tiesa. Nustebsite, mieste puikuojasi daugiau nei 50 tiltų, kurie jungia visą Stokholmo teritoriją. Išties neįprasta sostinė taip pat svarbi dėl jūrų uosto ir šalies ekonomikos bei dedikuojama kaip Skandinavijos kultūros centras. Ar buvote? Ar regėjote? Visus dar nespėjusius apsilankyti kviečiame pasinaudoti proga!

Pigūs skrydžiai Vilnius-Stokholmas-Vilnius vos 32 €!

Stokholmas pigiai Skrendu.lt bilietai akcijaKokios kainos?

    • Transportas – bilieto Skavsta oro uostas-Stokholmas kaina 14,6 €, jaunimui – 12,5 €.
    • Pusryčiai – perkant parduotuvėje 6-8 €, nebrangiame restoranėlyje apie 15 €.
    • Nakvynė (1 naktis) – hostelyje – 28-35 €, Airbnb paslaugos – 15-35 €.
    • Muziejai – 7-10 €, studentams, vaikams ir senjorams taikomos dosnios nuolaidos.

 

Skriskime į nuotykius ir puoškime savo kasdienybę kelionėmis! Daugiau pigių skrydžių pasiūlymų visuomet galite atrasti ČIA!