Daugelis keliautojų, svečiose šalyse, patiria nesklandumų dėl… privalomų mokesčių. Todėl, kad atostogos iš tiesų praeitų sklandžiai, skrendu.lt komanda išsiaiškino KODĖL, KUR ir KADA keliautojams reikia papildomai susimokėti miesto mokestį. Informuojame – būkite budrūs, atidūs ir jūsų žinių bagažas, skleidžiant sparnus, neleis niekam sugadinti atostogų!

KODĖL RENKAMAS MIESTO MOKESTIS?

Visos surinktos lėšos keliauja į miesto biudžetą turizmo infrastruktūros priežiūrai bei tobulinimui.

KUR RENKAMAS MIESTO MOKESTIS?

Mokestį turi mokėti visi, apsistojantys miesto apgyvendinimo įstaigose, tik atvykus arba išvykstant, atsiskaitymas grynaisiais!

KADA MOKESČIO MOKĖTI NEREIKIA?

Miesto arba dar kitaip vadinamo „pagalvės“ mokesčio mokėti nereikia tuomet, kai apsistojate hosteliuose. Taip pat, tam tikruose miestuose, mokėjimas nereikalingas vaikams iki nurodyto amžiaus (prieš kelionę, būtinai pasitikslinkite!).

MIESTO MOKESTIS: ŠALYS IR MIESTAI

Skrendu.lt profesionalų komanda pateikia populiariausias keliautojų kryptis ir turisto mokesčius eurais (€) asmeniui už vieną nakvynę: 

ITALIJA

ROMA: nuo 3-7 eurų

MILANAS: nuo 2-5 eurų

VENECIJA: nuo 2-5 eurų

SICILIJA/TRAPANIS: nuo 1-3 eurų

NEAPOLIS: nuo 1-4 eurų

PRANCŪZIJA

NICA: nuo 1-2 eurų

PARYŽIUS: nuo 2-3 eurų

BELGIJA

BRIUSELIS: nuo 4-7 eurų

ISPANIJA

BARSELONA: nuo 1-2 eurų

PORTUGALIJA

LISABONA: nuo 1-2 eurų

Skrendu.lt nuolatos siekia gerinti aptarnavimo kokybę, kad jūs, keliautojai, visuomet jaustumėtės saugiai ir užtikrintai. Būkite dėmesingi ir mėgaukitės kelionėmis!

Turint klausimų, visuomet kreipkitės į mūsų kelionių ekspertus, su malonumu atsakysime į jūsų klausimus ir padėsime išvengti nesklandumų.

Susisiekite: [email protected]