Bent vieną kartą gyvenime Paryžius turi būti įrašytas į jūsų kelionių planus. Ir ten visai nebūtina lėkti išdegus akis po visus lankytinus objektus, užtenka ankstų rytą nusipirkti šviežiai maltos kavos, karštą kruasaną, o vakare užversti galvą į spindintį Eifelio bokštą. Pagaliau pailsėkite, nustokite bėgti ir iš tiesų pasimėgaukite prancūziška dvasia.

Šiandien bilietai į Paryžių pirmyn ir atgal kainuoja nuo 40 eurų. Tiesa, primename, kad greičiausi keliauja pigiausiai, todėl, kad nereikėtų graužtis dėl pabrangusio bilieto, skubiai prisegame nuorodą:

  • Siūloma skrydžio data: 2020 m. sausio 28 – 30 d.

Bilietai į Paryžių ČIA!

Ką veikti Paryžiuje?

Žavingi laisvadieniai Paryžiuje į jūsų gyvenimą įneš lengvos melancholijos ir romantikos. Pramogų šiame mieste taip pat tikrai netrūks – nuo begalės lankytinų objektų iki gatvės turgelių, kviečiančių ne tik kažką įsigyti, bet ir susipažinti su prancūzų kultūra. Vis dėlto, kadangi laiko turėsite ne tiek ir daug, rekomenduojame nuvykti prie Eifelio bokšto, užkopti į Triumfo Arką, apsilankyti beprotiškai jaukiame Šekspyro knygyne, Luvro muziejuje, o turint laiko – pasivaikščioti Monmartro rajone.

Mūsų siūlomas viešbutis Paryžiuje:

Skrendu.lt komanda šiai išvykai nori pasiūlyti ekonominės klasės viešbutį, kuris puikiai patenkins visus keliaujančių poreikius. Viešbutis įsikūręs jaukiame ir saugiame 11 rajone, o visus lankytinus objektus itin patogiai pasieksite metro arba autobusais.

Comfort Hotel Nation Père Lachaise 3* viešbutyje rasite šiuolaikiško stiliaus numerius, kuriuose yra palydovinius kanalus rodantys televizoriai, darbo stalai ir vonios kambariai, kuriuose yra plaukų džiovintuvai. Svečiams taip pat siūlomi sujungti ir neįgaliesiems pritaikyti numeriai. Viešbutyje veikia nemokamas belaidis internetas, o registratūra su ekskursijų informacijos punktu dirba visą parą. Čia kasdien patiekiami savitarnos pusryčiai, tačiau jeigu nuspręstumėte jų atsisakyti, šalia rasite puikių kavinukių: galėsite pasimėgauti šviežiomis bandelėmis, sumuštiniais ir skania kava.

Savarankiškai užsisakyti viešbutį galite čia!

Nepatiko? Daugiau viešbučių Paryžiuje rasite ČIA! 

Svarbu! Bilietai brangsta akimirksniu, todėl jeigu skrydis pabrango, ieškok kitų datų mūsų www.skrendu.lt svetainėje! Turite klausimų? Klauskite apačioje!
*Pasiūlymo kaina galioja keliaujant DVIESE.