Dar nebuvote Romoje? O gal svajojate dar kartą apsilankyti šiame romantiškame mieste? Tai puiki galimybė bent kelioms dienoms išmainyti pilką sausį į visada maloniai nustebinančią Romą.

Šiandien bilietai į Romą pirmyn ir atgal kainuoja nuo 70 eurų. Tiesa, primename, kad greičiausi keliauja pigiausiai, todėl, kad nereikėtų graužtis dėl pabrangusio bilieto, skubiai prisegame nuorodą:

  • Siūloma skrydžio data: 2020 m. sausio 28 – 30 d.

Bilietai į Romą ČIA!

Ką veikti Romoje?

Ši išvyka bus trumpa, tačiau ji reikalinga įkvėpimui ir trumpoms atostogoms nuo kasdienės rutinos. Romoje puikiai išvystytas viešasis transportas, metro, tad drąsiai galite suspėti pamatyti pačius įspūdingiausius lankytinus objektus: Ispaniškus laipus, Koliziejų, Trevi fontaną, Šv. Petro Baziliką, Romos forumą ar Piazza della Repubblica aikštę. Nepamirškite čia išgerti gardaus vyno, kavos ir paragauti picos ar gardžių makaronų.

Mūsų siūlomas viešbutis Romoje:

Skrendu.lt komanda šiai išvykai nori pasiūlyti itin romantišką, ekonominės klasės viešbutį, kuris puikiai tiks draugams, o ypač – poroms.

Praktiškai pačiame miesto centre įsikūręs Hotel Villa Delle Rose 3* viešbutis yra visai šalia Termini stoties, tad galėsite patogiai keliauti po Romą autobusais, metro ir traukiniais bei lengvai nuvykti į Čampino oro uostą. Viešbutis taip pat teikia lengvus pusryčius. Pavargę po ilgo klaidžiojimo aplink miestą galėsite su puodeliu arbatos trumpam prisėsti viešbučio sode.

Savarankiškai užsisakyti viešbutį galite čia!

Nepatiko? Daugiau viešbučių Romoje rasite ČIA! 

Svarbu! Bilietai brangsta akimirksniu, todėl jeigu skrydis pabrango, ieškok kitų datų mūsų www.skrendu.lt svetainėje! Turite klausimų? Klauskite apačioje!
*Pasiūlymo kaina galioja keliaujant DVIESE.