Švilpaujantis, ūsą sukantis paslaptingos gondolos vairuotojas, užburiantis švelnių kanalo bangelių liūliavimas ir jaukus vėjo gūsis – tai atmosfera, dėl kurios turistai randa kelią atgal į Veneciją.

Šiandien bilietai į Veneciją pirmyn ir atgal kainuoja nuo 49 eurų. Tiesa, primename, kad greičiausi keliauja pigiausiai, todėl, kad nereikėtų graužtis dėl pabrangusio bilieto, skubiai prisegame nuorodą:

  • Siūloma skrydžio data: 2019 m. gruodžio 1 – 4 d.

Bilietai į Veneciją ČIA!

Ką veikti Venecijoje?

Nesuklysime sakydami, jog čia dėmesio verta kiekviena detalė. Dėl šios priežasties privalu pamatyti kuo daugiau. Svarbu patikimas žemėlapis, nuoseklus tvarkaraštis ir jūsų ekskursija taps išties turininga. O štai čia mūsų pasiūlymai: pasivaikščiokite įspūdingoje Piazza San Marco aikštėje, įsiamžinkite ant tilto Ponte di Rialto, pažvelkite į Veneciją naktį sėdėdami prie Grand Canal, o ryte būtinai užsukite į gėrybių kupiną turgų (The Venice Rialto Market).

Mūsų siūlomas viešbutis Venecijoje:

Skrendu.lt šiai išvykai siūlo gerai vertinamą viešbutį „Riva del Vin BOUTIQUE HOTEL”, kuris įsikūręs centrinėje Venecijos dalyje, San Polo rajone. 100 metrų nuo Rialto tilto ir 10 minučių pėsčiomis nuo Šv. Marko aikštės ir bazilikos.

Visuose kambariuose yra oro kondicionieriai, rašomasis stalas ir plokščiaekraniai televizoriai. Iš kai kurių kambarių atsiveria vaizdai į Rialto tiltą ir Didįjį kanalą.

Viešbutyje kiekvieną rytą tiekiami labai geri savitarnos pusryčiai. Registratūra taip pat dirba visą parą.

Savarankiškai užsisakyti viešbutį galite čia!

Nepatiko? Daugiau viešbučių Venecijoje rasite ČIA! 

Svarbu! Bilietai brangsta akimirksniu, todėl jeigu skrydis pabrango, ieškok kitų datų mūsų www.skrendu.lt svetainėje! Turite klausimų? Klauskite apačioje!
*Pasiūlymo kaina galioja keliaujant DVIESE.