Kai galvoje tiek daug minčių, istorijų ir pasiūlymų… Kai kompiuteris lūžta nuo smagiausių video iš kelionių, o fotoaparate esančios nuotraukos laukia savo eilės… Eilės būti pamatytoms, išklausytoms! Ateina metas permainoms. Skrendu.lt komandos gyvenimas, idėjos, kūrybiškumas ir patirtis nebetelpa į tinklaraštį, nebetelpa ir į Facebook. Nusprendėme užkariauti visų pamėgtą ir mylimą Instagram! Keliamės į naujus, dar platesnius vandenis, tikimės, jog subursime didžiulį bendraminčių ratą, kuriuos kasdien stebinsime įdomiausiais įrašais, naujienomis, pasiūlymais bei vaizdeliais!

Kuo ypatingas Instagram

Kaip daugelis teigia, instagram tampa nr. 2 po visagalio Facebook. Kiek kitoks, minimalistiškesnis, tačiau puoselėjantis kūrybą, skatinantis mąstymą, grožio bei estetikos suvokimą. Kiekviena diena su instagram – tai užsimezgantys nauji ryšiai, glėbys inovatyvių idėjų, nuostaba ir žinios. Kas, ką veikia, su kuo pietauja, kur, kaip, kodėl ir kiek keliauja? Daugiau nei 70 mln. fotografijų per dieną, 100 000 like per valandą… Įspūdinga, ar verta ką nors pridurti?

Kaip Instagram veikia

Tereikia užsiregistruoti, pakviesti draugų, sekti įdomiausius vartotojus ir tapti sekamam. Nuotraukas ir video stebi leisdamasis savo naujienų srautu žemyn arba užėjęs į vartotojo profilį, o savo akimirkomis daliniesi jas padabinęs įdomiausiais filtrais bei rėmeliais. Paprasta, įdomu ir naudinga.Skrendu.lt instagram komanda kviečia prisijungti visus bendraminčius: skraidūnus, skraiduolius, keliautojus ir keliauninkus. Turizmo entuziastų niekada nebus per daug, juk šiltos akimirkos ir dalijimasis – gyvenimo variklis.Prisijunkime, susijunkime ir draugaukime!

Žymėkite #SkrenduAtostogos ir laimėkite skrydį į Londoną

Visą rugsėjo mėnesį kviečiame prisiminti vasaros atostogas. Kelkite į savo Instagram paskyrą nuotraukas su saldžiausiomis ar ekstremaliausiomis poilsio akimirkomis, žymėkite jas #SkrenduAtostogos ir @Skrendu.lt. Mėnesio gale, atsižvelgę į like kiekį, atrinksime vieną nugalėtoją, kuriam padovanosime skrydį į Londoną ir atgal pasirinktomis datomis. Būtinai nuolat patikrinkite, ką su #SkrenduAtostogos žyma įkėlė kiti ir atiduokite savo balsą!Detalesnės taisyklės:

  1. Žaidime dalyvauja visi, į savo Instagram paskyrą įkėlę savo darytą atostogų nuotrauką ir jos aprašą pažymėję #SkrenduAtostogos ir paminėję @Skrendu.lt
  2. Žaidime dalyvauja nuotraukos, įkeltos nuo rugsėjo 1 d. iki rugsėjo 30 d. imtinai.
  3. Nugalėtojas skelbiamas pirmąją spalio savaitę.
  4. Nugalėtojas Skrendu.lt komandos renkamas iš dešimties daugiausiai like surinkusių nuotraukų.
  5. Žaidimo prizas – skrydis į Londoną ir atgal vienam asmeniui (be registruoto bagažo). Nugalėtojas turi teisę pasirinkti skrydžio datą iš penkių variantų, kuriuos pateiks Skrendu.lt komanda.
  6. Skrendu.lt komanda pasilieka teisę naudoti visas konkurse dalyvaujančias nuotraukas rinkodariniais tikslais savo internetiniuose kanaluose (Skrendu.lt puslapyje, Instagram ir Facebook profiliuose, naujienlaiškyje) .