Apie Juodąjį penktadienį kalbėti daug nereikia… Tereikia žinoti, jog šiemet masinis išpardavimas vyks lapkričio 29 dieną! Ar jau išsirinkote skrydžių maršrutus, kurių nuolaidas seksite jau šį penktadienį?

Juodasis skrydžių penktadienis – kas tai?

Pamiršusiems – primename: Juodasis Penktadienis (angl. Black Friday) geriau žinomas kaip didžiulių nuolaidų diena arba masinis išpardavimas. Ir jis, beje, neaplenkia net skrydžio bilietų pardavėjų. Oro linijos išpardavimus pradėjo skelbti jau nuo šios savaitės pradžios, todėl ieškantys nuolaidų jau turėtų pradėti lėktuvo bilietų medžioklę.

Apie Juodojo Penktadienio nuolaidas spekuliacijų galima rasti įvairių. Vis dėlto, budrumas – dalykas paprastas, tereikia akylai sekti kainų pasikeitimus ir Juodojo Penktadienio metu pagauti patį geriausią pasiūlymą. Tiesa, perkant skrydžio bilietus reikėtų prisiminti, jog oro bendrovės paskelbtų skrydžio bilietų su nuolaida ir gera kaina kiekis yra ribotas, todėl lėktuvų bilietai greitai išperkami ir bilietų kaina normalizuojasi – grįžta į standartinę.

Dalinamės TOP 10 mėgstamiausių lietuvių krypčių. Pats metas šių krypčių lėktuvo bilietų nuolaidų ieškoti Juodojo Penktadienio metu!

Patarimai planuojantiems įsigyti lėktuvo bilietus per Juodąjį Penktadienį

Greit besikeičiančias lėktuvų bilietų kainas pastebėti – sunku. Tačiau dėl taisyklės kas pirmesnis, tas gudresnis, Skrendu.lt analitikai galėtų ginčytis. Gudrumas gaudant skrydžių nuolaidas Juodojo Penktadienio metu – itin svarbus. Todėl dalinamės 3 svarbiais patarimais:

1. Bilietus Kalėdiniam laikotarpiui įsigykite iš anksto

Skrendu.lt statistika rodo, jog skrydžių bilietų kainos Kalėdiniam laikotarpiui ypač išauga, o joms nepadeda net ir Juodojo Penktadienio nuolaidos. Šis brangusis skrydžio laikotarpis tęsiasi nuo gruodžio vidurio iki sausio pabaigos, todėl Kalėdinio laikotarpio atostogomis ir lėktuvų bilietais gera kaina rūpinkitės kaip įmanoma anksčiau. Atsižvelgiant į duomenis, galima pastebėti, kad pigiausius bilietus Kalėdiniam laikotarpiui galima rasti perkant likus dviems mėnesiams iki išvykimo.

Tiesa, įdomu ir tai, jog gyvenimo loterijoje pigiausiam bilietui rasti laimi tie, kurie derinasi prie oro linijų siūlomų pigių bilietų datų. Skrydžio bilietų ekspertai juokauja – norint keliauti pigiausiai, ne skrydžius reikia derinti prie atostogų, o atostogas prie skrydžių!

2. Ieškokite bilietų į Jungtines Amerikos Valstijas

Praėjusių metų statistika rodo, kad kainų pokytis skrydžio bilietų į Jungtines Amerikos Valstijas buvo didžiausias, tai reiškia, jog oro linijų bendrovės šiuo laikotarpiu siūlė pigiausius lėktuvo bilietus. Žinoma, tokią tendenciją galima sieti ir su istoriniu faktu, jog būtent JAV buvo Black Friday fenomeno pradininkė, tačiau nepasinaudoti proga bilietus į tolimąją Ameriką įsigyti pigiau – būtų didelė nuodėmė.

3. Užsisakykite skrydžių kainos pokyčio pranešimus (angl. Price Alert)

Šis sprendimas tobulai tinka tiems, kurie neturi laiko sekti pasirinkto maršruto kainos pokyčio, tačiau taip pat svajoja keliauti pigiau. Skrydžio kainos pokyčio prenumerata – kas tai? Ši prenumerata garantuoja, kad užsisakę šią paslaugą pirmieji sužinosite apie tam tikros krypties skrydžio bilieto kainos pasikeitimus. Kaip tai veikia? Skrendu.lt svetainėje išsirinkite dominantį skrydį ir spustelėkite kairėje pusėje esantį mygtuką SEKTI. Paslauga – nemokama!

Skrendu.lt komanda linki gerų bei tikrai naudingų pirkinių, o ypač – gerų skrydžių pasiūlymų!