Jūs galite rudens vakarus praleisti liūdnai ir nuobodžiai, arba vienai dienai aplankyti Kopenhagą! Ultra trumpa savarankiška kelionė norintiems pabėgti nuo rutinos. Pažadame – įkvėpimui ir pagrindinių objektų pasigrožėjimui laiko tikrai užteks, o piniginė smarkiai nuo išlaidų tikrai nenukentės.

Šiandien skrydžio bilietai į Kopenhagą pirmyn ir atgal iš Kauno kainuoja vos nuo 24 eurų! Tiesa, primename, kad greičiausi keliauja pigiausiai, todėl, kad nereikėtų graužtis dėl pabrangusio bilieto, skubiai prisegame nuorodą:

  • Skrydžio data: 2019 m. lapkričio 19 – 20 d.

Bilietai į Kopenhagą ČIA!

Trumpai apie Kopenhagą: ką galima suspėti aplankyti?

  • Prisėskite puodeliui kavos ir rytiniam brunchui (pusryčiams) prie kanalo ryškiajame Nyhavn kvartale
  • Nukeliaukite į Tivoli sodus – puiki proga praleisti ten magišką popietę;
  • Aplankykite Mažąją Undinėlę – vieną iš žymiausių miesto traukos objektų;
  • Užkilkite į Kristiansborgo rūmų bokštą ir pažvelkite į miestą iš viršaus (objektas nemokamas!);
  • Užsukite į didžiausią Šiaurės Europoje akvariumą „Žydroji Planeta“!

Mūsų siūlomas viešbutis Kopenhagoje

Kopenhagoje turėsite tik vieną nakvynę, todėl Skrendu.lt komanda siūlo ekonominės klasės, tačiau itin tvarkingą 2* viešbutį Wakeup Copenhagen – Carsten Niebuhrs Gade.

Viešbutis Wakeup Copenhagen – Carsten Niebuhrs Gade

Šis stilingas viešbutis įsikūręs Kopenhagos centre, vos už 15 minučių kelio pėsčiomis nuo Tivoli sodų. Svečiams siūloma apsistoti numeriuose, kuriuose yra prabangios lovos, plokščiaekraniai televizoriai ir veikia oro kondicionieriai. Viešnagės metu galėsite nemokamai naudotis belaidžiu internetu. Visuose kompaktiškuose numeriuose įrengti vonios kambariai su stiklinėmis sienomis. Iš daugelio numerių atsiveria nuostabūs miesto vaizdai.

Visą parą dirbančiame „Copenhagen Wakeup“ vestibiulio bare tiekiami įvairūs gėrimai, užkandžiai ir sumuštiniai. Svečiai gali naudotis kompiuteriais su nemokama interneto prieiga. Jeigu norėsite pusryčių viešbutyje, juos galėsite užsisakyti atvykę į viešbutį už papildomą mokestį.

Iki lankytinų kultūrinių objektų, naktinio pasilinksminimo įstaigų ir Strøget parduotuvių gatvės greitai nueisite pėsčiomis. Šalia viešbučio rasite vietinių autobusų stotelę. Viešbutyje galėsite išsinuomoti dviračius ir jais važinėdami kaip tikri kopenhagiečiai lengvai apžiūrėti miestą.

Kaip pasiekti oro uostą? Viešbutis įsikūręs vos už 700 metrų nuo Kopenhagos centrinės stoties, todėl oro uostą lengvai pasieksite traukiniu arba autobusu nuo šalia esančios autobusų stotelės per 30-40 minučių.

Savarankiškai užsisakyti viešbutį galite čia!

Daugiau viešbučių Kopenhagoje rasite ČIA! 

Svarbu! Bilietai brangsta akimirksniu, todėl jeigu skrydis pabrango, ieškok kitų datų mūsų www.skrendu.lt svetainėje!
*Pasiūlymo kaina galioja keliaujant DVIESE.