Dar neseniai visi džiaugėmės Wizzair pigių oro linijų bendrovės naujai paskelbta kryptimi į saulėtąjį Prancūzijos kurortą – Nicą. Nors skrydžiai kryptimi Vilnius – Nica prasidės dar tik rugpjūčio 6 d. oro linijų bendrovė vėl skelbia naujieną!

Nauja kryptis

Didžiausia centrinės ir rytų Europos žemų kainų oro linijų bendrovė plečia savo veiklą Lietuvoje.  Liepos 19 d. Wizzair oficialiai paskelbė pradėsiantys maršrutą nauja kryptimi iš Lietuvos. Kompanija jau vykdo skrydžius į 32 skirtingas kryptis iš Lietuvos, o dabar siūlo ir dar vieną patrauklią kryptį Vilnius – Grenoblis. Skrydžiai šia kryptimi bus pradedami vykdyti jau 2017 m. sausio 14 d. ir vyks šeštadieniais. Nors skrydžių entuziastam dar reikės truputį palaukti, kol Wizzair pradės skraidinti lietuvius šiuo nauju reisu, bilietus galima įsigyti jau dabar!

Grenoble-Grenoblis vakarėjant

Ramybė ir pramogos kalnų apsuptyje

Nežinantiems kas yra Grenoblis – atskleisime. Tai nepakartojamo grožio kalnų apsuptas miestas įsikūręs pietryčių Prancūzijoje. Paprastai Grenoblis yra populiarus žiemos sporto mylėtojų pasirinkimas, tačiau tai puiki vieta visiems norintiems pasigrožėti Alpėmis ir nuostabiu atsiveriančiu horizontu nuo kalnų viršūnių.

Grenoblis-ir-kalnai.-Pigūs-skrydžiai-į-GrenoblįGrenoblio miestas

Dažniausiai čia renkasi snieglentininkai, slidinėjimo sporto mėgėjai, kopinėjimo ar žygių entuziastai. Nepagalvokite, kad vienintelė pramoga čia yra kalnai. Kiekvienas čia atvykęs galės mėgautis gomurį lepinančiais tradiciniais patiekalais, o vakare įsisukti į pašėlusį naktinį gyvenimą! Grenoblis daugelio pamėgtas dėl kvapą gniaužiančių panoraminių vaizdų ir istorinio senamiesčio. Mieste gausu muziejų, architektūrinių paminklų, vaizdingų aikščių ir natūralių parkų.

Grenoble-hillsGrenoblis, Alpės

Kiti maršrutai

Grenoblis – ketvirta nauja kryptis 2016 metais, kurią Wizzair pridėjo į Lietuvos tinklą. Kovo mėnesį buvo paskelbtos naujos kryptys į Italijos miestą Barį ir Islandijos sostinę Reikjaviką. Šie maršrutai startuos iš Vilniaus jau š. m. spalio 31 d. Jau visai greitai lietuviai galės mėgautis Prancūzijos saule Nicoje, į kurią skrydžiai iš Vilniaus prasideda rugpjūčio 6 d. Su naujausia kryptimi į Grenoblį, Wizzair vykdys jau net 33 maršrutus į 14 šalių iš visų trijų Lietuvos oro uostų: Vilniaus, Kauno ir Palangos.Pirmasis Wizzair lėktuvas iš Vilniaus skraidino keleivius 2011 metais ir nuo to laiko jau daugiau nei trys milijonai keleivių skrido į ir iš Lietuvos naudodamiesi pigių skrydžių aviakompanijos paslaugomis. Iš Vilniaus tarptautinio oro uosto daugiausiai skrydžių vykdanti Wizzair kompanija čia turi net 4 įgulas ir 150 darbuotojų įsikūrusių sostinėje.