Pripažinkime, artėja viena svajingiausių metų švenčių! Moterys iš spintų traukia raudonos spalvos batelius, lengvai krentančias sukneles, o vyrai dabinasi peteliškėmis ar kaklaraiščiais…

Kiti, pilnoj vonioj putų, gurkšnoja šampaną, dainuoja karaoke arba su draugais leidžia laiką kokiame nors kartodrome. Kontrastinga šventė? Ne kitaip! Tik tiesa viena – vasario 14-tą atmosferą kuria MEILĖ.

Kad ir ką veiksite, neabejojame – kas nors ant žando jums vis tiek priklijuos kokią nors ryškiai raudoną širdelę. Nesišypsoti neįmanoma, nešvęsti – taip pat. Todėl šiandien mes iškėlėme klausimą: KUR ir KAIP sutikti žavią, meilės pursluose besimaudančią Valentino dieną?

Skrendu.lt komanda įnirtingai žvalgėsi po romantiškiausius ir saldžiausius įvairių šalių miestų renginius. Pateikiame jums savo atradimus: patys įdomiausi, unikaliausi renginiai ir greičiausiai pasiekiami Europos miestai. Skleidžiame meilę:

  1. MILANAS

Oh, žavingas mados mieste! Romantikos kupiną dieną praleisti šiaurinės Italijos dalyje yra mažų mažiausiai pavydėtina. Galima kalbėti apie įspūdingas lankytinas vietas, tačiau ką jau bepridurti apie siautulingus italų renginius. Pavyzdžiui štai, vienas geriausių Milano naktinių klubų jau turi paruošęs programą visiems Valentinams!

KAS? Klubo rezidentų pasirodymas, įspūdingi šokėjų šou.

KADA? Vasario 14d. , 23:00 val. vietos laiku.

KUR? Garibaldi 97, Milanas, FIDELIO THE CLUB MILANO

  1. VOKIETIJA

Apibūdinti charizmatišką Vokietiją, kaip visada, sunku. Tačiau jau ką žinome, tą žinome – šioje šalyje dažnai apsilanko geriausi atlikėjai pasaulyje. Tad jeigu dar nežinote ką padovanoti savo antrajai pusei, tai yra NEREALI proga – ne tik pakeliauti, bet ir pasimėgauti ypatingu koncertu. Ponios ir ponai – Kings of Leon Hamburge!

KAS? Kings of Leon koncertas

KADA? Vasario 16d., 20:00 val. vietos laiku.

KUR? Sylvesterallee 10, Hamburgas, Vokietija

  1. LONDONAS

Kaip švęsti, arba kitaip, kaip  nešvęsti Valentino dienos, tikrai žino Anglija. Žmonės kalba, kad būtent čia įsišaknijusios pačios stipriausios meilės dienos šventimo tradicijos. Jeigu net ir negalite šios šventės pakęsti, skubėkite į ANTIVALENTINO dieną Londone. Na ir žinoma, gera naujiena ir ta, jog skrendu.lt turi begale pigių skrydžių šia kryptimi… Tad, gal išsirinkime renginį?

KAS? Klasikos mėgėjams, nuostabus Operos Fantomas miesto centre.

KADA? Vasario 14d., 19:30 val. vietos laiku.

KUR? Her Majesty’s teatras, 57 Haymarket London

Antivalentino dienos vakarėlis Londone ir sambūris tų, kurie bado pirštais į įsimylėjelius? Kodėl gi ne!

KAS? Triukšmingas ANTIVALENTINO dienos vakarėlis smagioje užkandinėje.

KADA? Vasario 14d., 19:00 val. vietos laiku.

KUR? MA‘ PLUCKER užkandinė, 75 Break Street, Londonas

  1. NICA

Ką manote apie veidą glostantį šiltesnį vėjo gūsį? Valentino dieną sutikti prie pliusinės temperatūros širdyse ir kūnuose? Skrendam!

KAS? Romantinės komedijos šou. Organizatoriai vaišinama šampanu!

KADA? Vasario 14d., 20:30 val. vietos laiku.

KUR? Bellecour teatras, 14 Rue Trachel, Nica

  1. VENECIJA

Prieš keletą metų būtent šiame Italijos mieste buvo surengtos… BUČIAVIMOSI VARŽYBOS! Šį kartą į meilės dieną italai žiūri kiek kukliau. Visą dėmesį, kaip visada, skiria savo miesto simboliui – įspūdingoms karnavalinėms kaukėms! Meilės dieną jie siūlo prisėsti jaukiose jų dirbtuvėlėse ir, žiūrint pro mažyčius langučius į ramiai plaukiančias kanojas, pasigaminti nuosavą… karnavalinę kaukę!

KAS? Romantiškos dirbtuvės Venecijoje, Karnavalinių kaukių gamyba ir dekoras.

KADA? Vasario 14d., jums pasirinktu laiku. Būtina užsiregistruoti!

KUR? Susitikimo vieta: Campiello San Zulian

Daugiau informacijos rasite čia: https://www.getyourguide.com/venice-l35/create-your-own-venice-carnival-mask-decoration-course-t75791/

  1. PARYŽIUS

Valentino diena Prancūzijoje, šampanas Eifelio bokšte, gardi vakarienė ir miestas, žadantis meilės daugiau, nei galima įsivaizduoti. Pasidomėjome patraukliausiomis Paryžiaus siūlomomis paslaugomis, dalinamės su jumis ir galvojame, kad galbūt net prisijungsime patys…

KAS? Romantiška naktis Paryžiuje su kombinuotu River Seine kruizu, VIP patekimu į Eifelio bokštą. Girdėjome, laukia ir kitų staigmenų!

KADA? Vasario 14d., (laikas tikslinamas). Būtina užsiregistruoti!

KUR? Susitikimo vieta: Architecture Museum at the Palais de Chaillot

Daugiau informacijos rasite čia: https://www.getyourguide.com/paris-l16/vip-valentine-s-day-eiffel-tower-with-champagne-cruise-t61333/

  1. VIENA

Austrijos saulėlydžio glostomi bokštai, rudo atspalvio romantiški stogai ir jūs, romantiškai susikabinę ir stipriai laikydami vienas kito ranką, klaidžiojantys viename gražiausių Europos miestų. Šį Valentiną sostinė Viena siūlo save, o jeigu to neužtektų, ji, kaip visada, pasirūpina kokybiškais renginiais.

KAS? Klasikinis miuziklas DON CAMILLO & PEPPONE

KADA? Vasario 14d., 18:30 val. vietos laiku.

KUR? Seilerstätte 9, (Ronacher renginių salė), Viena

  1. BARSELONA

Žavinga architektūra, svaiginančios panoramos ir aktyvus gyvenimas. Turbūt net ir per meilės dieną reikėtų tikėtis ko nors valiūkiškai ispaniško. Ką daryti, jeigu laiko turite mažai, o tokią žavią dieną norite ne tik romantiškai pavakarieniauti geriausiame miesto restorane, bet ir aplankyti Barselonos architektūrinius stebuklus? Štai, siūlome alternatyvą!

KAS? Gurmaniška vakarienė prabangiame autobuse: geriausi šefo patiekalai, nuostabus aptarnavimas ir žymiausi miesto objektai romantiškoje atmosferoje.

KADA? Vasario 14d., 20:30 val. vietos laiku (laikas tikslinamas). Būtina užsiregistruoti!

KUR? Susitikimo vieta patikslinama.

Daugiau informacijos rasite čia: http://www.vivotravel.co.uk/spain/things-to-do/barcelona-gourmet-dinner-on-a-deluxe-glass-roof-bus

Tik dėl jūsų, mieli keliautojai (ne ne, mes nepadažėme lūpyčių), greičiau išrinkome geriausius Valentino dienos pasiūlymus. Niekuomet nepamirškite keliauti su MEILE!

Su dar didesne šiluma, myluojančius linkėjimus siunčia skrendu.lt!