Jeigu kada nors keliaudamas, mielas žmogau, tu jauteisi labai laimingas, o išaušus dienai, kai reikėjo grįžti namo, pradėjai svajoti apie tai, kas būtų, jeigu dar skristum pirmyn į naujus nuotykius – šis straipsnis yra skirtas tau.

Jeigu kada nors norėjai aplankyti daug miestų, sutikti daug žmonių, pasisemti europietiškų vėjų, bet vis nerimaudavai, kad turi nepakankamai pinigų ar drąsos, šis straipsnis tikrai yra skirtas tau.

Jeigu išeini atostogų, pavyzdžiui, dviems savaitėms ir širdelė nerimauja, kur tiek savo laiko padėti, kad kiekviena diena būtų šventė ir vis naujas gyvenimas, šis straipsnis yra skirtas tau.

Vieša paslaptis, jog skrydžių kainos kartais keičiasi dažniau nei kas valandą, tačiau yra stebuklingų vietų ir krypčių, kurias aplankyti ir sparnus kelti visada įmanoma net ir su labai menku biudžetu. Ypač tada, kai bilieto ieškome į vieną pusę. Taigi, beveik kiekvieną dieną Skrendu.lt puslapyje galima rasti bilietų iš Vilniaus į Paryžių, kurie kainuotų nuo 15 eurų.

Mažas patarimas prieš neriant į didelius nuotykius:

Visoje Europoje yra gerai išvystyta COUCHSURFING programa, kurią keliaujant naudoti yra itin patogu ir… NIEKO NEKAINUOJA! Žmonės, kurie sutiks jus pasikviesti viešnagei, suteiks daug daugiau spalvų kelionei, nei ji būtų, jeigu pasirinktumėte turistų pripildytus viešbučius. Vietiniai parodys jums pigiausius prekybos centrus, savo mylimiausias miesto vietas, galiausiai, jeigu keliaujate vienas – nebus liūdna ir visada turėsite šaunią kompaniją. Ir smagiausia, po kelionės garantuotai turėsite draugų, išsibarsčiusių po visą Europą!

PIRMA STOTELĖ – PARYŽIUS

Bilietai į vieną pusę iš Vilniaus kainuos nuo 15 eurųParyžiuje neįmanoma nepastebėti Eifelio bokšto, bet ar norėsite juo kilti, spręsti lieka jums. Taip pat, vienas įspūdingiausių muziejų pasaulyje – Luvras; vienas gražiausių Paryžiaus rajonų – Monmartas; nuostabi prancūziška architektūra ir daug kitų mielų paryžietiškų dalykėlių (pagal jūsų pačių poreikius) turėtų sužavėti ir užkrėsti puikia nuotaika.

KITA STOTELĖ – BARSELONA

Bilietai iš Paryžiaus į Barseloną taip pat nenuskriaudžia piniginės, skrydžių čia galima rasti kainuojančių apie 15-20 eurų. Nuostabioji Barselona pulsuoja menu, kultūra ir ten gyvena fantastiškai draugiški žmonės, kurie labai lengvai jums padės praleisti laiką mieste taip, kaip tik jūs norėsite – nuo vakarėlių ant jūros kranto iki parodų, restoranų ir muziejų lankymo. Aplankę Ispaniją, galite kelti sparnus į Portugaliją!

KITA STOTELĖ – PORTAS

Lėktuvo bilietai dažniausiai kainuoja nuo 15 eurų. Portas – gėlėtas ir spalvotas miestas, kuriame net žiemą nebūna per daug šalta. Galite leisti laiką prie jūros ir gėrėtis spalvų begalybėmis, architektūra ir visur žydinčiomis gėlėmis! Portugalai, taip pat kaip ir ispanai, garsėja kaip labai draugiški žmonės, todėl ir čia siūlome nepraleisti progos užmegzti ryšio su vietiniais gyventojais, kad jūsų kelionė tikrai teiktų neišpasakytą džiaugsmą!

KITA STOTELĖ LISABONA

Bilietai iš Porto į Lisaboną dažniausiai kainuoja nuo 10 eurų. Lisabona pasakiškas miestas, kuriame galima daug nuveikti ir patirti. Būtinai aplankykite vieną kitą vakarėlį! Džiaukitės vandenynu. Fun fact: stenkitės vengti greito maisto restoranų, nes portugalų virtuvė yra labai turtinga ir rinkdamiesi greitą maistą, taip galite įžeisti vietinius!

KITA STOTELĖ – MILANAS / LONDONAS

Iš Lisabonos, tiek į Milaną, tiek į Londoną, skristi dažniausiai kainuoja nuo 25 eurų. Galite rinktis tą akimirką pigesnį variantą, arba miestą, kurį norite aplankyti labiau, vis tik jie abu – nuostabūs!

KITA STOTELĖ – VILNIUS

Tiek iš Milano ir Londono bilietai į Vilnių kainuos iki 20 eurų. Kai grįšite namo, nepamirškite džiaugtis gyvenimu ir toliau tęskite kelionėje įgautą pojūtį, jog kiekviena diena yra šventė ir nei viena jų negali praeiti veltui.

Už meilę gyvenimui ir laisvę nieko daugiau neveikti – tik mylėt! Gero kelio, nuostabių įspūdžių ir po kelionės nepamirškite jais pasidalinti mūsų kelionių blog’e!