Ar kada nors lankėtės tikrame Ispanijos kurorte – Alikantėje? Mes nekalbėsime apie nuostabius paplūdimius ar ispanišką šėlsmelį, veikiau pasiūlysime naujuosius metus pradėti su pliusine temperatūra, pasivaikščiojimais palmių promenadoje, skaniaisiais tacos ir žinoma – sangrija.

Kodėl turėtumėte aplankyti Alikantę?

Pirmoji, tačiau labai paprasta priežastis – čia paplūdimiai dar nenugulėti minios turistų. Alikantė yra gana naujas, tačiau labai jaukus kurortas norintiems ne tik pailsėti, bet ir paragauti Ispanijos kultūros, čia pat išvysti architektūrinius kūrinius. Iki muziejų ar lankytinų vietų nereikės važiuoti kelias valandas, viską rasite praktiškai pačiame miesto centre. Štai dėl ko mes taip mylime Alikantę.

Tiesa, jeigu taip nutiktų, kad Alikantės pasirodytų per daug, visada galite aplankyti Valensiją, Mursiją, nuostabų Altėja (Altea) miestą, kuris primena Santorinio salą, ar net nukeliauti iki Madrido. Keliauti Ispanijoje patogu su mašina, traukiniais ar autobusais.

Skrydžio bilietai – nuo 68 eurų į abi puses

Šiuo metu skrydžio bilietai į Alikantę sausio mėnesiui kainuoja nuo 68 eurų. Skrydis tiesioginis ir vykdomas iš Kauno oro uosto!

Mūsų siūloma data: 2020 m. sausio 18 – 25 d. Bilietų ieškokite ČIA!

Ar jau žinote, kur apsistosite? Siūlome nakvynę!

Alikantėje galite rasti daugybę nakvynės pasirinkimo galimybių. Ispanijoje nereikėtų išsigąsti ir svečių namų, nes jie čia tvarkomi itin kruopščiai ir kartais yra tvarkingesni nei kelių žvaigždučių viešbučiai.

Šiandien mes siūlome apsistoti jaukiuose, šviesiuose ir komfortiškuose nakvynės namuose Alikantės miesto centre Bed & Breakfast La Milagrosa su pusryčiais.  Čia jūs kiekvieną rytą galėsite pusryčiauti ant stogo, grukšnoti kavą ir grožėtis atsveriančiais Santa Barbara pilies vaizdais. Patys buvome, todėl drąsiai rekomenduojame, nebent jums norisi prabangos.

Daugiau viešbučių Alikantėje rasite čia: 

Svarbu! Bilietai brangsta akimirksniu, todėl jeigu skrydis pabrango, ieškok kitų datų mūsų www.skrendu.lt svetainėje!