Vasaros pasiilgusiems siūlome nosies šaltyje nenukabinti, o čiupti draugus į parankę ir lėkti šėltioti Kipre į šiltą Pafoso svaigulį! Kas žaviau galėtų būti už maudymasi saulės spinduliuose, poilsį palmių pavėsyje, visų norimų kokteilių degustacijas paplūdimyje ir geriausių draugų komaniją šalia?!

Kodėl turėtumėte aplankyti Pafosą?
Poilsis viename gražiausių kurortų Kipre – Pafose, leis susikurti nepamirštamas atostogas! Tai it muziejus po atviru dangumi, kuriame gyvuoja istorijos ir mitologijos dvasia, o amžinai žalią kraštovaizdį kuria smėlio paplūdimiai ir uolėtos pakrantės, palmių ir kedrų giraitės, bananų plantacijos ir vynuogynai.
Tai svarbus kurortas, esantis pietvakarinėje Kipro dalyje, seniau buvęs Kipro sostine. Miestas turi turtingą istoriją, todėl yra įtrauktas į UNESCO Pasaulio paveldo sąrašą. Pasak legendos, Pafosas – meilės ir grožio deivės Afroditės gimimo vieta.
Netoli prieplaukos, apsuptos jachtų ir žvejų tinklais, tęsiasi žavinga pėsčiųjų promenada. Čia gausu svenyrų parduotuvių, smuklių, barų, visoje saloje garsėjančių žuvų tavernų, naktinių klubų ir diskotekų.

Informacija apie kelionę:

  • Skrydžio data: 2020 m. vasario 08 –  vasario 15 d.

Skrydžio bilietai – nuo 48 eurų į abi puses ČIA!

  • Rekomenduojamas viešbuts: Marica’s Boutique Hotel

Užsakyti viešbutį galite ČIA!

Apie viešbutį:

Prabangusis viešbutis „Marica’s Boutique Hotel“, iš kurio atsiveria Viduržemio jūros vaizdai, įsikūręs vos už 60 metrų nuo Kissonerga paplūdimio ir už 8 km nuo Pafoso centro. Svečiams siūloma apsistoti numeriuose su balkonais. Viešbutyje įrengtas vejos apsuptas baseinas su deginimosi gultais ir skėčiais, restoranas bei kavinė-baras.

Visuose erdviuose „Marica’s“ liukso numeriuose veikia nemokamas belaidis internetas, yra oro kondicionieriai, šaldytuvai ir plokščiaekraniai televizoriai. Iš daugumos numerių atsiveria jūros vaizdai. Čia taip pat rasite seifus ir plaukų džiovintuvus.

Visą parą dirbančios registratūros personalas suorganizuos išvykas po salą, padės išsinuomoti dviračius ir automobilius.

Iš viešbučio greitai nueisite iki autobusų stotelės. Už 400 metrų esančiame Kissonerga miestelio centre gausu barų ir restoranų. Koralų įlankos paplūdimys yra už 5 km, o Pafoso tarptautinis oro uostas – už 18 km. Vietos automobiliams nemokamos.

Daugiau viešbučių Pafose rasite ČIA!

 

Svarbu! Bilietai brangsta akimirksniu, todėl jeigu skrydis pabrango, ieškok kitų datų mūsų www.skrendu.lt svetainėje!