Jeigu sakėme, kad penktadienį LITEXPO ADVENTUR 2017 parodoje buvo šilta, tai šeštadienį buvo tiesiog… KARŠTA! Mes šypsodamiesi linksėjome vieni kitiems ir patvirtinome faktą – turizmo industrija Lietuvoje sparčiai auga! Keliautojai drąsesni ir aktyvesni, tad mums beliko mikliai ruošti tik pačius geriausius pasiūlymus. Woooh!

Parodų rūmai dūzgė! Žmonių buvo tiek daug, jog atsikvėpti nebuvo kada. O tiesą sakant, net ir nesinorėjo. Jūsų smalsios akys ir pageidavimai kaip visuomet verčia mus augti ir tobulėti.

Savo kolegas praminėme darbščiosiomis bitutėmis: jeigu jums smalsu, kur gi žmonės keliauja, prasitarsime – Andrius sparčiai kepė keliones į Egiptą, Turkiją, GraikijąBulgariją ir net Tenerifę, eilė prie Baltic Tours stendo išsivinguriavo it gyvačiukė. Keliautojai išsiilgę šilumos ir mes visiškai jiems pritariame.

Kitaip, nei penktadienį, šeštadienio popietę teko prisiminti ir užsienio kalbas. Prisipažinsime, mes dieviname bendravimą ir bendradarbiavimą. Ta proga sudalyvavome kolegų žaidimuose, o jie savo jėgas bandė mūsų stende, dvelkiančiame INDIJA.

Čia verda kitas gyvenimas. Rodos, stendai lyg žavios buveinės, o juose – tik laimingi gyventojai, nuolat laukiantys svečių. Mes visi lyg darni šeima, turinti bendrą tikslą. KELIAUTI. Mes kviečiame keliauti!

Skraiduoliai – užsimerkite, įkvėpkite, pajuskite!