Danijos sostinė yra tikras lobis tiems, kurie kelionės metu nepraleidžia progos apsipirkti! Kopenhagoje yra daugybė prekybos centrų, išsidėsčiusių visame mieste, taigi tikrai rasite tai, ko ieškote. Dar geriau, apsilankysite tokiose miesto vietose, į kurias kitaip nė neužsuktumėte!

Strøget

Strøget – tai pagrindinė Kopenhagos apsipirkimų gatvė. Danai sako, kad tai ilgiausia pėsčiųjų gatvė visame pasaulyje, taigi neabejokite, čia rasite visko! Nuo miesto aikštės iki Kongens Nytorv stoties, įsikūrusios miesto centre, išsidėsčiusios įvairiausios parduotuvėlės. Pradedant greitosios mados gamintojais ir baigiant prabanga dvelkiančiais dizainerių salonais. Dažnai Strøget sutraukia nemažai gatvės muzikantų, taigi net jei neplanuojate apsipirkinėti, čia apsilankyti tikrai verta!

Læderstræde

Læderstræde – kiek jaukesnis ir ramesnis pasirinkimas už Strøget, nemėgstantiems didelio šurmulio. Čia rasite nuostabių ir išskirtinių papuošalų, drabužių bei interjero parduotuvių. Būtinai užsukite atsipūsti į jaukias kavinukes, kurių čia apstu!

Jægersborggade

Sako, kad tai šauniausia Kopenhagos gatvė! Žinoma, neįsitikinsite, kol patys neužsuksite. Jei Jūsų apsipirkimo taikinys yra second-hand parduotuvės – keliaukite tiesiai čia. Tikrai rasite drabužių už prieinamą kainą, kurie Jus sužavės iš pirmo žvilgsnio ir pagyvins Jūsų spintą.

Fiolstræde

Avangardo mylėtojai, ši vieta būtent Jums! Kitoje Kopenhagos universiteto pusėje įsikūrusios ryškiausių darbų parduotuvėlės. Tiesa, dažnai mažai žinomų dizainerių, bet nemažiau nuostabių darbų. Taigi, ieškantys išskirtinumo, traukite čia! Jei turėsite laiko pasivaikščioti ilgiau, netoliese rasite įvairiausių knygų parduotuvių ir jaukių kavinių, galėsite įsitaisyti ir praleisti ramią popietę.

Frederiksberg

Frederiksberg – tai labai jauki miesto vieta, kurioje galėsite įsigyti prabangiausio karališko Kopenhagos porceliano ir apžiūrėti dar 1800 metais statytą gamyklą, kurioje parduotuvė ir įsikūrusi. Nepakartojama atmosfera, tikrai neatsispirsite galimybei įsigyti dalelę istorijos!Žinote daugiau puikių vietų apsipirkti Kopenhagoje? Pasidalinkite!