Po truputį artėjant gražiausioms metų šventėms neretai susimąstome galbūt šį kartą jas reikėtų sutikti tolimoje šalyje? Juk būtų taip puiku susipažinti su nauja kultūra ir jos tradicijomis! Pasirinkimų tiek daug, kad galiausiai nusprendžiame likti namuose. Tik ne šį kartą! Pristatome idėjas, kur galėtumėte praleisti žiemos šventes už Europos ribų. Susipažinkite!

Honkongas

Jei norite pamatyti, kaip atrodo tikras Kalėdinis šviesų ir garsų „paradas“, keliaukite į Honkongą! Prekybos centrai, parduotuvės, kepyklėlės, barai, restoranai ir visų namų langai tiesiog mirga įvairiausiomis šviesomis. Vos pravėrus parduotuvės duris ausis užlieja gerai žinomos Kalėdinės melodijos. Pasidžiaukite kiek neįprastu jausmu švenčiant Kalėdas Honkonge – juk lauke būtų 25 laipsniai šilumos! Visa tai pamatyti ir patirti tikrai verta!

Rinkitės savo pigius skrydžius į Honkongą!

Karuselė, kalėdinė eglutė

Filipinai

Filipinai – tai viena iš katalikiškiausių Azijos šalių, taigi, čia Kalėdos švenčiamos su tikru užsidegimu. Žiemos šventės čia pradedamos minėti dar gruodžio 16 dieną. Šventė pradedama 4 valandą ryto šventomis mišiomis. Šios mišios yra laikomos kasdien iki pat Kalėdų. Filipiniečiai tiki, kad sudalyvavus visose 9 mišiose bus išpildytas vienas noras! Sakoma, kad Kalėdos Filipinuose yra kažkas nepaprasto ir šią patirtį branginsite dar ne vienerius metus.

Pigūs skrydžiai į Filipinus

Šventykla Filipinuose

Nagano, Japonija

Norėtumėte šventes pasitikti Azijoje? Keliaujam į Japoniją. Žiemos pramogų ir sporto mėgėjai apsidžiaugs apsilankę Nagano mieste, kuriame adrenalino atsargas galės papildyti visiems metams. Taip pat miesto pašonėje galite rasti karštųjų srovių, kuriose galėsite atsipalaiduoti ir pasimėgauti ramybe po dienos skrodžiant snieguotus šlaitus. Galiausiai apžiūrėkite miestą, susipažinkite su vietiniais, ragaukite tradicinių patiekalų ir džiaukitės išskirtine patirtimi, juk Japonija tokia įdomi!

Rinkitės pigius skrydžius į Japoniją

Nagano, Japonija, namai, snieguoti kalnai

Singapūras

Žiemos švenčių metu Singapūre tvyro tikra Kalėdinė nuotaika. Pradedant nuolaidomis prekybos centruose ir roko koncertais, baigiant įvairiomis meno parodomis ir nepakartojamai puošniu miestu. Singapūro gatvės išties tampa tikra stebuklinga Kalėdų sostine! Sunku nupasakoti – tai būtina pamatyti.

Planuokite savo kelionę į Singapūrą!

Singapūras, kalėdiškai papuoštas miestas

Niujorkas

Kasmet laikrodžiui skaičiuojant paskutines metų valandas Niujorko „Times“ aikštėje susirenka bemaž milijonas nekantriai Naujųjų metų stebuklo laukiančių žmonių! Taigi, norintys pasijusti šios minios dalimi, skubėkite krautis lagaminus. Kol Jūs skaičiuosite paskutines metų sekundes iš aukščiausio aikštės pastato ant minios pabirs daugiau kaip tona spalvotų blizgučių, o šventinei nuotaikai pritars fantastiškas fejerverkų šou. Žinoma, kaip be garsiausių Amerikos įžymybių koncerto?

Itin pigūs skrydžiai į Niujorką

Fejerverkai virš Niujorko miesto

South lake Tahoe, Kalifornija

Jei pasitikdami Naujuosius metus norite šokti ir šėlti visą naktį South Lake Tahoe yra tai, ko Jums reikia! Naujųjų metų išvakarėse vykstantis „SnowGlobe“ muzikos festivalis yra geriausia vieta pamatyti ir išgirsti žymiausius elektroninės šokių muzikos atlikėjus. Po puikaus vakarėlio galėsite pasimėgauti slidinėjimu, kadangi įsigijus bilietą į renginį, Jums bus suteikta galimybė pasidžiaugti šia pramoga.

Pigūs skrydžiai į Kaliforniją

South lake Tahoe, Kalifornija, snieguoti kalnai, akmeninė ežero pakrantė

Havajai

Apsilankyti Havajuose žiemos švenčių metu yra tikrai puiki mintis. Čia visuose paplūdimiuose rasite nuolat vykstančius vakarėlius. Atvykę turėsite galimybę mėgautis įspūdingais fejerverkų šou, gatvės muzikos koncertais, kurie vyksta ne tik dieną, bet ir naktį. Norintys žiemos šventes pasitikti apgaubti malonios šilumos tikrai turėtų pradėti planuoti kelionę čia!

Svajojate apie Havajus? Ieškokite skrydžių jau dabar!

Lemputėmis papuošta palmė