Artėja šaltasis sezonas, tačiau keliauti nesusotojame ir turime daug naujų skrydžių į gražiausius Europos miestus. Jei vasarą skrendame pailsėti į paplūdimius, tai dabar verta atitrūkti ir savaitgalį apsižvalgyti Europos sostinėse.

Ryanair

Pigių skrydžių bendrovė Ryanair siūlo net dvi naujas tiesioginių skrydžių kryptis! Dabar iš laikinosios sostinės galite laisvai pasiekti Kopenhagą, šia kryptimi bendrovė skraidinti pradėjo nuo liepos 15 dienos. Taip pat, nuo lapkričio 5 dienos, planuojamas naujas žiemos sezono maršrutas iš Kauno į Eilato Ovda oro uostą Izraelyje. Taigi netrukus turėsite puikią galimybę pažinti netikėtą, įspūdingą ir spalvotą Izraelį. Apie jį rašėme tinklaraščio įrašą, tad kviečiame susipažinti su šia nuostabia šalimi!

Wizzair

Wizzair tai pat pasipildė naujais ir labai patraukliais pasiūlymais. Žiemą galėsite be vargo pasiekti Bilundą ar pasigrožėti vakaro šviesų nutviekstu Miunchenu. Visi, norintys pamatyti Švedijos sostinę Stokholmą, susipažinti su Londono konkurentu Glazgu ar nuvykti į Kijevą taip pat nebus nuvilti. Visos šios kryptys nuo rugsėjo vidurio džiugina keliautojus, tad pasinaudokite proga ir Jūs! Taip pat, sako, kad Kijevas nuostabus miestas, taigi juo susižavėjome ir mes. Daugiau apie Kijevą mūsų tinklaraščio įraše.

airBaltic

Nuo šiol keliaujantys su airBaltic galės ragauti tikrus belgiškus vaflius, grožėtis Švedijos gamta, aplankyti Kalėdų senelį Suomijoje, surasti nuostabiausias Paryžiaus vietas, arba pasivaikščioti po Vokietijos sostinę. AirBaltic siūlo naujus tiesioginius skrydžius į Briuselį, Stokholmą, Helsinkį, Paryžių ir Berlyną. Sunku išsirinkti, kai tiek naujų skrydžių ir dar daugiau nuostabių miestų Europoje!

SAS

Naujiena SAS mėgėjams – tiesioginis skrydis į Oslą! Skrydžių bendrovė SAS spalio mėnesį Jums suteiks galimybę iš Vilniaus patogiai pasiekti šį nuostabios gamtos kraštą. Jau planuojate keliauti į Oslą? Galite pasisemti idėjų kelionei jau publikuotame tinklaraščio įraše.Gausybė naujų pasiūlymų! Ar jau sugalvojote, kur keliausite šį rudenį ir žiemą?