Panašu, jog padangėse vėl sąmyšis. Po intensyvaus vasaros sezono, oro linijos negali atsikvėpti – skrydžių intensyvumas praktiškai nekinta, o pilotai braunasi į atostogas.

Su tokiais nemalonumais susidūrė ir viena didžiausių mažų sąnaudų oro linijų bendrovė Ryanair. Anot oro linijų vadovo Michaelio O’Leary, skrydžiai atšaukiami dėl nepakankamo pilotų skaičiaus.

Skrendu.lt klientai sunerimę – ar bendrovė atšauks skrydžius ir iš Lietuvos?

Dar rugsėjo 18 dienos vakarą Ryanair išplatino visą sąrašą, kuriame, panašu, atšauktų skrydžių iš Lietuvos nėra, tad keleiviai gali kiek atsikvėpti ir ramiai planuoti išvykas.

Atšauktiems skrydžiams – alternatyvos

Nepatenkinti keleiviai jau dūzgia internete, tačiau Ryanair aviakompanija dar kartą patikina, jog visiems keleiviams, kurie turėjo skristi atšauktais reisais, bus pasiūlytos alternatyvos: keičiami bilietai arba grąžinami pinigai. Tačiau, net jei ir gavote kuponus maistui, nakvynę, grąžino pinigus už bilietą ar bendrovė jį pakeitė kitu, Jums vistiek priklauso kompensacija iš aviakompanijos!

Kreiptis dėl kompensacijos galima dviem būdais: savarankiškai arba pasitelkiant į pagalbą Skrendu.lt partnerius, kurie dirba su kompensacijų keleiviams išieškojimu

  1. Kreipdamiesi savarankiškai turėsite rašyti pretenziją anglų kalba bei tiesiogiai bendrauti su aviakompanija patys. Labiausiai tikėtinas scenarijus – ji tiesiog atmes Jūsų reikalavimą, argumentuodama force majeure ar kita svarbia priežastimi, kurios, deja, patys patikrinti negalėsite. Taigi, gali tekti eiti teismų keliu.
  2. Kur kas paprastesnis kelias yra pasinaudoti Skrendu.lt partnerių SKYCOP pagalba. Jie ne tik užpildys visas reikiamas pateikti formas, administruos ir prižiūrės kompensacijos išieškojimo procesą ar prireikus atstovaus Jūsų interesus teisme, bet ir ženkliai padidins tikimybę ją išvis gauti. Kreipiantis individualiai, šansai gauti kompensaciją nesiekia 20%, su SKYCOP ji išauga daugiau nei 90%.

Paraiškos užpildymas truks vos keletą minučių. Daugiau informacijos ir paraišką rasite ČIA.

Viso atšauktų skrydžių sąrašo ieškokite ČIA.

Skrendu.lt komanda linki malonių skrydžių!