ATNAUJINTA: „Ryanair“ oro linijos naujas bagažų keitimo sąlygas įteisins tik nuo 2018 metų, sausio 15 dienos! 

„Ryanair“ aviakompanija yra viena populiariausių pigių skrydžių bendrovių visoje Europoje. Be jokios abejonės – pigūs skrydžiai ir populiarios kryptys vilioja keliautojus pažinti svetimas kultūras. Tačiau ar nauja bagažo pridavimo tvarka neatbaidys kelionių ištroškusių skraiduolių?

Panašu, jog pastarieji mėnesiai aviakompanijoms įtempti, mat tiek Wizz Air tiek „Ryanair“ oro bendrovės keičia savo bagažų politiką. Naują bagažų sistemą įvedusią aviakompaniją Wizz Air vejasi „Ryanair“ – nuo šių metų lapkričio 1-osios į „Ryanair“ lėktuvo saloną bus galima įsinešti tik rankinę.

Bagažai Ryanair

„Ryanair“ sako “NE” rankiniui bagažui lėktuvo salone

„Ryanair“ savo puslapyje skelbia, kad jau nuo lapkričio 1-osios į saloną įsinešti rankinio lagamino su ratukais keleiviai nebegalės. Keleiviui, skrendančiam su šiomis oro linijomis, bus galima įsinešti tik nedidelį rankinuką, kurio dydis negali viršyti numatytojo (35cm x 20cm x 20cm). Didesnį rankinį lagaminą (55cm x 40cm x 20cm) bus privaloma priduoti prie įlaipinimo vartų, o į lėktuvo saloną galima bus pasiimti jį tik įsigijus Plus, Flexi Plus & Family Plus bilietus arba Priority Boarding paslaugą.

„Ryanair“ atstovų teigimu, oro bendrovė šį sprendimą priėmė tam, jog išvengtų vėlavimų: keleiviai neatsakingai užpildo kabiną savo lagaminais, o stiuardesės privalo juos pertvarkyti. Būtent todėl lėktuvas ant pakilimo tako išrieda vėliau.

Ryanair pilotų kabina

Didesni bagažai – pigesni

Registruojami bagažai kaip ir ankščiau – sėkmingai keliaus į krovinių skyrių, tačiau nuo šiol „Ryanair“ aviakompanija, norėdama padidinti registruojamų bagažų skaičių, vežamo bagažo svorį pakels nuo 15kg iki 20kg ir sumažins jo priėmimo kainą nuo €/£35 iki €/£25. Oro linijų bendrovė tikisi, kad sumažintos kainos ir didesnis leidžiamas lagamino svoris paskatins žmones priduoti bagažą.

Mažų sąnaudų oro linijų bendrovė kasdien įvykdo daugiau nei 2 000 skrydžių. Aviakompanijos plėtra ypač intensyvi, todėl „Ryanair“ komanda tiki, jog nauja bagažo politika padės išvengti didesnių nesklandumų.

Skrendu.lt

Tam, kad nauja tvarka nesugadintų atostogų džiugesio, rekomenduojame lėktuvo bilietus įsigyti patogioje Skrendu.lt platformoje. Mūsų kelionių profesionalai maloniai padės ir patars bei geriausią pasiūlymą atras! Skriskite be rūpesčių!