Vieną žiemą pakeisti kita lygiai taip pat smagu, kaip trumpam laikui namus iškeisti į magišką Berlyno gyvenimą! Jeigu šokti iki paryčių mėgstate ir esate gerų PUB’ų ekspertai, tačiau lygiai taip pat literatūra domitės ir po vakarėlio į muziejų nueiti jėgų randate!


Kodėl turėtumėte aplankyti Berlyną?

Berlynas patinka ne kiekvienam. Tačiau čia rasti savo mėgstamiausią restoraną, užkandinę, muziejų ar netyčia užklysti į parką yra lengviau nei lengva – gal todėl šis miestas toks žavus? Visko aplankyti, turbūt, tikrai nesuspėsite, todėl pagal savo skonį rinkitės labiausiai norimas pamatyti vietas, pavyzdžiui:

  • Brandenburgo vartus
  • Berlyno katedrą
  • Berlyno sieną
  • Įspūdingą architektūrinį stebuklą Reichstago pastatą (kuriame dabar yra Parlamentas)
  • Memorialą nužudytiems Europos žydams
  • Žydų Muziejų

    Informacija apie kelionę:

    • Skrydžio data: 2020 m. vasario 04 –  vasario 06 d.

    Skrydžio bilietai – nuo 23 eurų į abi puses ČIA!

    • Rekomenduojamas viešbuts: Pension Puschkin

    Užsakyti viešbutį galite ČIA!

    Apie viešbutį:

    Svečių namai „Pension Puschkin“ įsikūrę puikioje vietoje – Schöneberg rajone, mažiau nei už 5 minučių kelio pėstute nuo Nollendorfplatz ir Bülowstrasse metro stočių. Svečiams čia siūloma apsistoti praktiškai įrengtuose numeriuose, kuriuose veikia nemokamas belaidis internetas.

    Neutraliomis spalvomis apipavidalinti „Pension Puschkin“ numeriai apstatyti dailiais baldais. Bendri vonios kambariai įrengti koridoriuje. Patalynės užvalkalai ir rankšluosčiai įskaičiuoti į apgyvendinimo kainą.

    Bendrose „Pension Puschkin“ patalpose, kuriose galėsite patys ruošti valgį, yra mikrobangų krosnelė, šaldytuvas, elektrinis virdulys ir kavos virimo aparatas. Už 500 metrų nuo svečių namų įsikūrusi daugybė kavinių, restoranų ir barų, kuriuose patiekiami tarptautiniai valgiai.

    Netoliese yra Nacionalinė galerija (už 1 km), Žydų muziejus (už 3 km) ir garsieji Brandenburgo vartai (už 4 km). Už 2 km nuo svečių namų driekiasi populiarioji Kurfürstendamm parduotuvių gatvė.

    Daugiau viešbučių Berlyne rasite ČIA!

    Svarbu! Bilietai brangsta akimirksniu, todėl jeigu skrydis pabrango, ieškok kitų datų mūsų www.skrendu.lt svetainėje!
    *Pasiūlymo kaina galioja keliaujant DVIESE!