Jeigu mylite Italiją, jūs privalote aplankyti Boloniją! Šis miestas ne veltui vadinamas itališkos muzikos sostine, nes, patikėkite, čia nieko nėra žaviau nei vakarieniauti kavinukėje, gurkšnoti nuostabų itališką vyną ir klausytis nuostabios italų kūrybos. Šis pasiūlymas neveltui sukurtas trumpoms žiemos atostogoms. Rekomenduojame!

Šiandien skrydžio bilietai į Boloniją pirmyn ir atgal iš Kauno kainuoja vos nuo 34 eurų! Tiesa, primename, kad greičiausi keliauja pigiausiai, todėl, kad nereikėtų graužtis dėl pabrangusio bilieto, skubiai prisegame nuorodą:

  • Skrydžio data: 2020 m. sausio 27 – 30 d.

Bilietai į Boloniją ČIA!

Ką galima nuveikti Bolonijoje?

  • Pasibelsti į seniausio pasaulyje universiteto duris! Taip taip, Bolonijos universitetas – seniausias ne tik Europoje, bet ir visame pasaulyje! Įkurtas 1088 m. ir net antras pagal dydį Italijoje.
  • Mėgautis maistu! Nuo pasakiškai skanių, burnoje tirpstančių tagliatelle al ragù iki tipiškų Bolonijos desertų raviole ir pinza su garsiuoju mostarda molognese marmeladu.
  • Užlipti į San Luca baziliką, kuri įsikūrusi ant Colle della Guardia kalvos.
  • Sudalyvauti ekskursijoje Capigiani Gelato ledų universitete! Patys išmoksite gaminti gelato!
  • Jeigu turėsite laiko, galite drąsiai su traukiniu aplankyti ir kitus šalia esančius miestus, pavyzdžiui, Veroną, Veneciją.

Ar jau žinote, kur apsistosite? Siūlome nakvynę!

Bolonijoje mes siūlome apsistoti jaukiame, ekonominės klasės 4* viešbutyje, netoli miesto širdies, su nr. 13 autobusu patį miesto centrą pasieksite per 15 minučių. Į kainą įskaičiuoti ir lengvi pusryčiai, tad galėsite drąsiai pasiruošti nuotykių pilnai dienai net neiškėlę kojos iš viešbučio.

Viešbutis – iH Hotels Bologna Amadeus

Daugiau viešbučių Bolonijoje rasite čia: 

Svarbu! Bilietai brangsta akimirksniu, todėl jeigu skrydis pabrango, ieškok kitų datų mūsų www.skrendu.lt svetainėje!
*Pasiūlymo kaina galioja keliaujant DVIESE.