Kur rasti skaniausią šokoladą ir šviežiausius vaflius pasaulyje? Briuselyje! Tokia žiemos savaitgalio kelionė įsimins ilgam, o Briuselis atmintyje kvies apsilankyti čia dar ne vieną kartą.

Šiandien bilietai į Briuselį pirmyn ir atgal kainuoja nuo 35 eurų. Tiesa, primename, kad greičiausi keliauja pigiausiai, todėl, kad nereikėtų graužtis dėl pabrangusio bilieto, skubiai prisegame nuorodą:

  • Siūloma skrydžio data: 2019 m. gruodžio 12 – 15 d.

Bilietai į Briuselį ČIA!

Kodėl verta keliauti į Briuselį?

Miestas kuria itin puikią atmosferą, ypač džiuginančią tuos, kurie neabėjingi šokoladui! Briuselyje įsikūręs kakavos bei šokolado muziejus supažindins su slapčiausiais receptais ir sužadins saldžias svajas. Dėl šios priežasties, keliautojai iš viso pasaulio šluoja paskutinės minutės bilietus bei vaikosi akcijų – viskas tam, kad parvežtų paties skaniausio šokolado savo namiškiams!

Ką verta pamatyti Briuselyje?

Turistų pamėgtos lankytinos vietos išties neeilinės. Pasiruoškite, atostogų tvarkaraštis bus kupinas įsimintiniausios veiklos. O štai čia pradeda pildytis Jūsų žemėlapis: Grand Place-Grote Markt aikštė, mini Europa, Karališkieji rūmai, Basiliek van het Heilig Hart, Atomium pastatas bei Manneken Pis skulptūra. Čia daugybė įspūdingų parkų, kuriuose laikas neprailgs ir taps ramybės vieta. Nuvykite į Penkiasdešimtmečio parką ir pajauskite laisvės pojūtį didingoje aplinkoje. Apžiūrėkite Cathedrale Sts-Michel et Gudule – vieną svarbiausių Belgijos šventovių, žavinčią savo gotikinio stiliaus puošnumu.

Mūsų siūlomas viešbutis Briuselyje:

Skrendu.lt siūlo puikiai keliautojų vertinamą viešbutį „Hotel Floris Hotel Ustel Midi”, kurį jau ne vieną kartą rekomenduojame savo keliautojams. Iš viešbučio per 20 minučių nueisite iki Didžiosios aikštės. Lemonnier metro stotis, iš kurios galėsite pasiekti kitus lankytinus objektus, pėsčiomis pasiekiama per 2 minutes.

Viešnagės metu galėsite nemokamai naudotis visose patalpose veikiančiu belaidžiu internetu ir atsipalaiduoti didelėje terasoje, iš kurios atsiveria japoniško sodo vaizdai.

„Floris Hotel Ustel Midi“ kambariuose rasite vonias ir (arba) dušus, minkštas antklodes ir pagalves. Šiuolaikiškame valgomajame kasdien patiekiami lengvieji savitarnos pusryčiai su kiaušiniais ir šonine.

Savarankiškai užsisakyti viešbutį galite čia!

Nepatiko? Daugiau viešbučių Briuselyje rasite ČIA! 

Svarbu! Bilietai brangsta akimirksniu, todėl jeigu skrydis pabrango, ieškok kitų datų mūsų www.skrendu.lt svetainėje! Turite klausimų? Klauskite apačioje!
*Pasiūlymo kaina galioja keliaujant DVIESE.