Trumpas pabėgimas į laimingu gyvenimu pulsuojantį Madridą – smagiausia, kas gali nutikti pavasarį! Ispanijos sostinė niekuomet nemiega, žmonės šiame mieste visuomet šypsosi, o oro temperatūra (kad ir kokia žavinga pavasariais būna ir Lietuvoje), visuomet lepins keletu laipsniu daugiau šilumos!

Šiandien bilietai į Madridą pirmyn ir atgal kainuoja nuo 146 eurų.

  • Siūloma skrydžio data: 2020 m. balandžio 21 – 24 d.Tiesa, primename, kad greičiausi keliauja pigiausiai, tačiau nereikėtų graužtis dėl pabrangusio bilieto, o jeigu mūsų siūloma data bilietai jau bus išpirkti, nusiminti tikrai neverta, patikrinki daugiau datų!

Bilietai į Madridą ČIA!

Ką aplankyti Madride?

Madridas kaip senas geras ispaniškas vynas, kasmet tik vis labiau žavingas ir stulbinantis!

  • Aikštė Mayor – dėl savo žavios architektūros pakeri didybe ir elegancija.
  • Retiro parkas – didžiausias miesto parkas, čia renkasi labai daug įdomių žmonių, atlieka įvairus performansus, siūlo piešimo, tattoo ir kitas pramogas. Parkas yra visuomet atidarytas ir apsilankymai jame nieko nekainuoja, tad užsukite ir pasigrožėkite nuostabia gamta.
  • Saulės vartai – kaip ir kiekvienas miestas turi savo sostinę, taip ir Madridas gali ja pasidžiaugti. Šiuo atveju tai yra saulės vartai, kuriuos galite rasti pusmėnulio formos aikštėje. Dažniausiai ji atgyja antroje dienos pusėje, vakarais.
  • Plaza de Espana aikštė – dar viena didelė aikštė, kurią puošia ne tik besišypsantys žmonės, tačiau taip pat ir išskirtinės didybės pastatai. Pačioje aikštėje galite rasti ir visiems puikiai žinomo ispanų rašytojo M. De Servanteso paminklą.
  • O jeigu norėtumėte ištrūkti nuo miesto šurmulio ir mėgstate būti kalnuose – Madrido šiaurinėje dalyje galite pasidžiaugti ir laukinių karvučių draugija, ežerais tarp kalnų bei pasigrožėti kvapą gniaužiančiomis panoramomis!

Mūsų siūlomas viešbutis Madride:

Vos už 150 metrų nuo Plaza Mayor aikštės įsikūrusiuose stilinguose nakvynės namuose „The Hat Madrid“ įrengti oro kondicionieriai, veikia nemokamas belaidis internetas, įrengtas baras ant stogo, iš kurio atsiveria miesto vaizdai ir galima grožėtis saulėlydžiu.

Nakvynės namuose įrengti atskiri numeriai, siūlomos lovos bendruose mišriuose ir moterų miegamuosiuose, yra šeimoms ir draugų grupėms pritaikytų numerių. Šviesiuose numeriuose rasite atskirus arba bendrus vonios kambarius, o kai kuriuose numeriuose įrengti nedideli balkonai.

Nakvynės namuose veikia restoranas, priešais įsikūręs prekybos centras, o už 5 minučių kelio pėsčiomis rasite įvairių kavinių ir barų.

Per 10 minučių nueisite iki viduramžių laikais pastatyto La Latina rajono, kuriame vyksta aktyvus naktinis gyvenimas. Puerta del Sol ir La Latina metro stotys yra už 500 metrų.

„The Hat Mardid“ registratūra dirba visą parą. Nakvynės namuose siūlomos nemokamos pramogos, svečiams suteikiamas naktinio pasilinksminimo vietų vadovas bei nuomojami dviračiai.

Savarankiškai užsisakyti viešbutį galite čia!

Nepatiko? Daugiau viešbučių Madride rasite ČIA! 

Svarbu! Bilietai brangsta akimirksniu, todėl jeigu skrydis pabrango, ieškok kitų datų mūsų www.skrendu.lt svetainėje! Turite klausimų? Klauskite apačioje!
*Pasiūlymo kaina galioja keliaujant DVIESE.