Žavinga akimirka

2015-ieji buvo taisyklingi metai ir turėjo 365 dienas. Tiesa, jos Skrendu.lt (UAB „Baltic Tours Vilnius“) komandai prabėgo kaip viena žavinga akimirka. Paprašėme kurmių suskaičiuoti, ką visgi nuveikėme ir ko nuveikti nepavyko mūsų kompanijos 25-ojo jubiliejaus išvakarėse.

Skaičių aibė

2015-aisiais apie jus galvojome 525 600 min., suteikėme virš 200 tūkst. turizmo paslaugų, kardinaliai patobulinome Skrendu.lt, Baltictours.com ir Lektuvubilietai.lt – padarėme juos dar patogesnius jums, ir tai – ne pabaiga. Tris dienas dalyvavome Lietuvos top turizmo renginyje „Adventur“ sutikome 16 tūkst. besidominčių mūsų paslaugomis, dvi dienas plaukėme baidarėmis Lakaja ir Žeimena, gerą pusdienį mokėmės sklandyti parasparniais, Labanore ragavome vietinių sraigių, kurapkų, rudmėsių – ačiū „Labanoro“ viešbučio šeimininkei Jūratei, mmm, kaip buvo skanu!Parasparniai Skrendu.lt

Naujienos, naujokai ir naujas biuras!

Taip pat stebėjome rugpjūčio žvaigždėtą dangų Etnokosmologijos muziejuje prie Molėtų, buvome regatos „Gintariniai irklai“ rėmėjais, taip pat rėmėme Pasaulio jaunimo čempionato Bulgarijoje ir Pasaulio suaugusiųjų čempionato Prancūzijoje atstovų nacionalinės aprangos įsigijimą. Tobulėjome su mūsų mokytoja Liana Mogišaite, treniravome du žingeidžius praktikantus – Justą ir Tomą, pastiprinome komandą naujokais – Gintare, Gabriele, Milda, Iveta, Justinu. Dar nepanašu į pabaigą!Gintariniai irklai Baltic ToursIniciavome savo socialinių tinklų gerbėjų apdovanojimus – surengėme konkursus „Ciao Roma“, „Neriam po vandeniu“, „#skrenduatostogos“, patekome į „Stipriausi Lietuvoje lyderiai 2015“ sąrašą, pradėjome ir be 5 min. bebaigią mūsų mielųjų istorinių patalpų didįjį remontą taip vadinamame Mokslininkų name Vašingtono aikštėje (kur ji – suraskite miesto centre). Taip pat šiemet pradėjome tinklaraščio rubriką „Kelionių istorijos“, ooo – mus perskaitė virš 51 tūkst. skaitytojų!Sigitas ir stipriausi Lietuvoje Baltic Tours

Metų žemėlapis

Taip taip – dar ne viskas… Davėme 54 interviu didžiausiems Lietuvos naujienų portalams, buvome Gintarės ir Simonos laidos „Bus visko!“ filmavimų Los Angeles skrydžių rėmėjai, sukūrėme pirmąjį animacinį Skrendu.lt filmuką „Po kalėdine eglute tupdyk ne daiktus, o nuotykius“, prie mūsų komandos prisijungė trys kairiarankiai, patys nukeliavome į JK, Izraelį, Italiją, Švediją, Portugaliją, Ispaniją, Austriją, Kanadą, Nikaragvą, Belgiją, Turkiją, JAV, Rusiją, Latviją, Estiją, Kosta Riką, Gvatemalą, Maroką, Daniją, Pietų Korėją, Indiją, šildėme kalėdinį vyną virdulyje ir skanavome pasipuošę kalėdiniais megztukais.

Pažadai!

Nenuveikėme, bet pasižadame: greičiau atsakinėti į jūsų klausimus, švelninti toną, kai abiems pusėms nesiseka susikalbėti, giliai kvėpuoti ir mokytis kantrybės, pagilinti lietuvių kalbos gramatikos žinias, padėti aplankyti tolimuosius kraštus, pakviesti pasidalinti kelionių įspūdžiais į mūsų dažais kvepiantį biurą socialistinio realizmo architektūros paminklo name, pasiūlyti daugiau nei jūs tikitės, prašyti asmeninės pagalbos komandoje, ugdyti toleranciją, labiau įsiklausyti, pagerinti naršymo funkcionalumą mūsų tinklalapiuose.Visa tai – dėl tvaraus verslo, dėl prasmingų bendrų ateities planų.