ATNAUJINTA 07 11 d.: šis apribojimas panaikinamas nuo š.m. liepos 5 dienos (daugiau skaityk ČIA).

Vienos didžiausių pasaulyje avialinijų Turkish Airlines nuolat stebina keleivius puikiu aptarnavimu. Geriausios oro linijos Europoje pasiekia mėgstamiausias keliautojų pasaulio vietas, o šie, sėkmingai pasiekę savo kelionės tikslą, džiūgauja ir liaupsina smagias, ir kūrybingas oro linijas.

Tačiau dar šią savaitę, šių oro linijų atstovai išplatino pranešimą, jog nuo š.m. kovo 25 dienos, keleiviams, skrendantiems į JAV su Turkish Airlines, draudžiama lėktuvo salone vežtis elektroninius įrenginius, didesnius nei mobilus telefonas (išskyrus medicininius prietaisus). Visus elektroninius prietaisus, didesnius nei mobilus telefonas, keleiviai galės vežtis registruotame bagaže. Keliautojams buvo pateikti net ir konkretūs išmatavimai, pasak oro linijų atstovų, maksimalus įrenginio dydis: 16.00cm x 9.3cm x 1.3cm.

Skrendu.lt komanda praneša, jog šios pagrindinės turkų oro linijos keleivius skraidina ir iš Lietuvos, Vilniaus oro uosto. Daugelis keliautojų, dėl patogių skrydžių į Ameriką, naudojasi būtent šių avialinijų paslaugomis, todėl planuojantiems vizitus į JAV, raginame atkreipti dėmesį.

Keliaujate į JAV, tačiau kitomis oro linijomis? Būkite atidūs – šis apribojimas taikomas ir kitose oro bendrovėse: „Royal Jordanian“, „EgyptAir“, „Saudi Airlines“, „Kuwait Airways“, „Royal Air Maroc“, „Qatar Airways“, „Emirates“, „Etihad Airways“, „British Airways“, „easyJet“, „Jet2.com“, „Monarch“, „Thomas Cook“ , „Thomson“ ir „Tunis Air“.

 Linkime puikių ir įsimintinų skrydžių!