Turkish Airlines – vienos didžiausių pasaulyje avialinijų, pasižyminčios puikiu keleivių aptarnavimu. Skraidantieji į JAV dažnai renkasi šias kainos ir kokybės santykiu viliojančias oro linijas.

Tikriausiai pamenate, kad dar visai neseniai Turkish Airlines paskelbė pranešimą, jog nuo š.m. kovo 25 dienos, visiems, keliaujantiems į JAV, draudžiama į lėktuvo saloną įsinešti elektroninius įrenginius, didesnius nei mobilusis telefonas (išskyrus medicininius prietaisus). Tokius prietaisus buvo leidžiama vežtis tik registruotame bagaže.

Skrendu.lt komanda praneša, kad šis apribojimas panaikinamas nuo š.m. liepos 5 dienos. Nuo šiol, pasirinkę į Ameriką keliauti su Turkish Airlines, į lėktuvo saloną galėsite įsinešti didesnius elektroninius prietaisus, tokius, kaip nešiojamasis kompiuteris.

Turkish Airlines orlaivis

Vis dėlto, norime priminti, jog į JAV keliaujant kitomis oro linijomis, šis apribojimas vis dar taikomas. Atkreipkite dėmesį, jog draudimas galioja šiose oro bendrovėse: „Royal Jordanian“, „EgyptAir“, „Saudi Airlines“, „Kuwait Airways“, „Royal Air Maroc“, „Qatar Airways“, „Emirates“, „Etihad Airways“, „British Airways“, „easyJet“, „Jet2.com“, „Monarch“, „Thomas Cook“ , „Thomson“ ir „Tunis Air“.

Linkime malonių skrydžių be rūpesčių!