Džiaugiamės galėdami pranešti, kad nuo liepos 1 dienos „Finnair“ atnaujina reguliarius kasdieniais skrydžius tarp Helsinkio (HEL) ir Vilniaus (VNO). Atnaujinami skrydžiai ne tik pagerins oro susisiekimą su Europa bet ir atvers daugiau galimybių kelionėms į Aziją. 

Nuo 2020 m. liepos 1 d. Į Helsinkį ir iš jo, bus vykdomas vienas „Finnair“ skrydis per dieną. Nuo rugsėjo mėnesio skrydžių dažnį planuojama didinti iki 14 savaitinių skrydžių, o spalį – iki 21. Žiemos sezono metu planuojama, kad „Finnair“ į Vilnių skraidins tris kartus per dieną, pasiekdami įprastą, 21 skrydžio per savaitę dažnumą – tai keleiviams užtikrina patogų persėdimų tvarkaraštį.

Visų atnaujintų skrydžių ieškokite www.skrendu.lt 

Helsinkio oro uoste ir „Finnair“ skrydžiuose užtikrintas higienos saugumas

Ruošiantis palaipsniui didėjančiam keleivių srautui, imtasi papildomų higienos saugumo priemonių, jog kelionės būtų kuo saugesnės ir lengvesnės. Oro uoste ir lėktuve laikomasi specialių saugumo reikalavimų, užtikrinama keleivių ir darbuotojų apsauga nuo viruso plitimo.  

  • Skrydžio metu privalu dėvėti nosį ir burną dengiančią veido kaukę.
  • Visi Helsinkio oro uosto darbuotojai dėvi chirurgines kaukes. 
  • Visa lėktuvo įgula dėvi chirurgines kaukes.
  • Klientų aptarnavimo vietose Helsinkio oro uosto sumontuoti specialūs plastikiniai skydai.
  • Lėktuvų salono švarai teikiamas  dar didesnis dėmesys, ypatingai kruopščiai valomos dažno naudojimo vietos. 

Primename: Visi keleiviai privalo turėti savas nosį ir burną dengiančias veido kaukes. Neturint kaukės, keleiviai gali būti neįleidžiami į lėktuvą. 

Skriskite ramiai ir saugiai

Susipažinkite su naujais kelionių reikalavimais ir priemonėmis, kurių „Finnair“ ėmėsi saugumui užtikrinti:

https://www.youtube.com/watch?v=vM0mPcR8_wI&feature=youtu.be

Higienos priemonių rinkinys visiems keleiviams

Be jau įprastų sustiprintų higienos saugumo priemonių visuose orlaiviuose, reguliarios jų dezinfekcijos Finnair skrydžių metu visi keleiviai gaus nemokamą higienos priemonių komplektą. Komplekte rasite: 

  • Rankų dezinfekavimo skysčio
  • Drėgnų servetėlių paviršiams valyti
  • Informacinį lapelį su naudingais patarimais 

Viskas supakuota voke, kuris galėsite panaudoti panaudotų priemonių išmetimui. 

Primename: Nosį ir burną dengiančios veido kaukės privalomos visiems keleiviams ir įgulos nariams visos kelionės metu, išskyrus vakarieniaujant.

Daugiau apie „Finnair“ skrydžių tvarkaraščio atnaujinamą skaitykite “Atnaujinamas „Finnair“ tiltas tarp Europos ir Azijos“