Nuo šio rudens (2018 m. lapkričio 1 d.) leidžiantis į keliones su aviakompanija ,,Ryanair“, nemokamai galėsite pasiimti tik vieną mažą rankinį bagažą (kuprinę ar rankinę) – jis turės tilpti po sėdyne, esančia priešais Jus. Taip pat skelbiama, jog keičiasi ir rankinio bagažo normatyvai – jis šiek tiek didės. Anksčiau lagaminas turėjo tilpti į 35 x 20 x 20 cm matmenis, o nuo 2018 m. lapkričio – 40 x 20 x 25 cm.

Ryanair laipinimas

,,Ryanair“ praneša, jog norint į lėktuvo saloną pasiimti iki 10 kg sveriantį lagaminą, reikės sumokėti 6 Eurus. Norint jį užregistruoti – 8 Eurus.

Toks aviakompanijos sprendimas priimtas siekiant sutrumpinti keleivių įlaipinimo laiką. Oro linijų atstovai patikina, jog chaosas lėktuve atsiranda dėl lentynėlėse netelpančių lagaminų. Nauja bagažų politika galios visiems keleiviams, net ir įsigijus bilietus iš anksčiau.

SVARBU! Keleiviai, įsigiję Priority paslauga už 6 Eurus, į lėktuvo saloną galės pasiimti tiek rankinę/kuprinę, tiek rankinį bagažą iki 10 kg. Norint įsigyti pirmenybinio įlaipinimo paslaugą, susisiekite su mumis telefonu +370 5 2080000 arba el. paštu [email protected].