Lietuvoje jau rudenėja, todėl pats metas galvoti apie žvarbaus sezono keliones. Mes nemėgstame melancholijos, todėl rudenį renkamės keliauti į, pavyzdžiui, Londoną!

Šiandien bilietai į Londoną pirmyn ir atgal kainuoja vos nuo 24 eurų! Tiesa, primename, kad greičiausi keliauja pigiausiai, todėl, kad nereikėtų graužtis dėl pabrangusio bilieto, skubiai prisegame nuorodą:

  • Skrydžio data: 2019 m. lapkričio 23 – 26 d.

Bilietai į Londoną ČIA!

Trumpai apie Londoną

Apie Londoną turbūt daug pasakoti nereikia, net tie, kurie niekada dar jame nebuvo, puikiai žino ką privalu aplankyti. Turistų akis čia lepina grakščioji Londono akis, Londono simbolis – didysis Big Ben’as, Parlamento rūmai, Bokštų tiltas ir kerinti Tauerio pilis, judrioji Oksfordo gatvė ir Bekingemo rūmai.

Norite ko nors įdomesnio? Tuomet klausiame, ar esate girdėję apie Camden Town? Tai londoniečių pamėgta vieta, kurioje gausu turgų. Čia rasite visko: kostiumų, prieskonių, muzikos plokštelių, galėsite net pasidaryti tatuiruotę.

Mūsų siūlomas viešbutis Londone

Ar jau esate apgalvoję nakvynę? Keliautojai po šio klausimo dažniausiai ima juoktis ir teigti, kad jie, kaip ir daugelis, apsistos giminaičių ar draugų namuose. Vis dėlto, jeigu neturite kur apsistoti ar nenorite artimiems žmonėms užkrauti vargo ant pečių, Skrendu.lt komanda siūlo patikrintą ekonominės klasės viešbutį, kuris puikiai tiks jūsų atostogoms.

Viešbutis Hotel 65

Jaukus 2* viešbutis Hotel 65 įsikūręs vos už kilometro nuo „Olympia” parodų centro. Miesto centrą viešuoju transportu lengvai pasieksite per pusvalandį. Ekonomiško tipo viešbutyje rasite visą parą dirbančią registratūrą bei nemokamą belaidį internetą veikiantį visoje viešbučio teritorijoje. Numeriuose rasite privačius vonios kambarius, plaukų džiovintuvus, televizorius bei arbatos/kavos gaminimo įrangą, taigi vos prabudus galėsite išgerti tą akis atveriantį puodelį kavos. Rytais didelėje salėje bus patiekiami pusryčiai, kuriais galėsite pasisotinti prieš įspūdžių kupiną dieną.

Savarankiškai užsisakyti viešbutį galite čia!

Daugiau viešbučių Londone rasite ČIA! 

Svarbu! Bilietai brangsta akimirksniu, todėl jeigu skrydis pabrango, ieškok kitų datų mūsų www.skrendu.lt svetainėje!
*Pasiūlymo kaina galioja keliaujant DVIESE.