Tel Avivas – nenuspėjamas, spalvingas, įdomus ir tikrai patiks tiems, kurie linksmybes svajoja suderinti su kultūros pažinimu!

Šiandien bilietai į Tel Avivą pirmyn ir atgal kainuoja vos nuo 47 eurų! Tiesa, primename, kad greičiausi keliauja pigiausiai, todėl, kad nereikėtų graužtis dėl pabrangusio bilieto, skubiai prisegame nuorodą:

  • Skrydžio data: 2020 m. sausio 14 – 18 d.

Bilietai į Tel Avivą ČIA!

Trumpai apie Tel Avivą: ką verta pamatyti?

  • Palmach muziejų – čia galėsite susipažinti su elitinės karinės jėgos narių kasdienybe. Ti neįprastas muziejus, norint į jį patekti būtina pranešti iš anksto!
  • Neve Tzedek – tai viena pirmųjų miesto dalių, kurioje įsikūrę žydai. Nors anksčiau ši vieta ir buvo apleista, tačiau dabar čia gausu galerijų, kavinių, restoranų bei dizainerių parduotuvių.
  • Tayelet – tai Tel Avivo promenada, kurioje visada pilna žmonių, veiksmo bei šurmulio. Čia galėsite praleisti nuostabų vakarą: pasivažinėti dviračiais, pasivaikščioti ar pastebėti gatvės artistų pasirodymus.
  • Baltasis miestas – Tel Avivo miesto dalis, esanti Jafoje. Teritorija įtraukta į UNESCO pasaulio paveldo sąrašą, taigi būtinai ją aplankykite!

Mūsų siūlomas viešbutis Tel Avive

Ar jau esate apgalvoję nakvynę? Skrendu.lt komanda siūlo ekonominės klasės 3* viešbutį Hotel Gilgal kuris puikiai tiks jūsų atostogoms.

Viešbutis Hotel Gilgal

Jaukus 3* viešbutis „Gilgal“ įsikūręs už 200 metrų nuo Tel Avivo paplūdimio ir už 20 minučių kelio automobiliu nuo Beno Guriono oro uosto. Numeriuose veikia nemokamas belaidis internetas ir yra palydovinės televizijos kanalus rodantys plokščiaekraniai televizoriai. Viešbučio „Gilgal“ registratūra dirba visą parą, o vestibiulyje rasite kavinę atsigerti skanios kavos arba arbatos. Rytais viešbutyje bus patiekiami puiki pusryčiai, restorane siūlomi Viduržemio jūros regiono ir tarptautiniai valgiai.

Savarankiškai užsisakyti viešbutį galite čia!

Daugiau viešbučių Tel Avive rasite ČIA! 

Svarbu! Bilietai brangsta akimirksniu, todėl jeigu skrydis pabrango, ieškok kitų datų mūsų www.skrendu.lt svetainėje!
*Pasiūlymo kaina galioja keliaujant DVIESE.