Trumpas pabėgimas į Prancūzijos prabangos perlą Nicą – visada gera mintis! Esame buvę ir mes, todėl dabar – drąsiai rekomenduojame jums. Kelionė subalansuota draugams, šeimoms, romantiškoms išvykoms ar net solo kelionei!

Šiandien bilietai į Nicą pirmyn ir atgal kainuoja nuo 58 eurų. Tiesa, primename, kad greičiausi keliauja pigiausiai, todėl, kad nereikėtų graužtis dėl pabrangusio bilieto, skubiai prisegame nuorodą:

  • Siūloma skrydžio data: 2020 m. sausio 12 – 15 d.

Bilietai į Nicą ČIA!

Ką veikti Nicoje?

Nica kasmet pritraukia ir pakeri vis didesnį būrį turistų – leiskite elegantiško miesto magijai užburti ir jus:

🔹 Paklaidžiokite išsišakojusiomis Nicos senamiesčio gatvelėmis;
🔹 Žygiuokite žymiuoju Promenade des Anglais bulvaru ir įkvėpkite pajūrio gaivumo;
🔹 Skaičiuokite laiptelius kopdami į Pilies kalną;
🔹 Apsilankykite gėlių turgelyje Cours Saleya;
🔹 Mėgaukitės gardžia prancūzų virtuve!

Mūsų siūlomas viešbutis Nicoje:

Skrendu.lt siūlo nuostabų ir gerai vertinamą viešbutį „Villa Bougainville”, kuris buvo atnaujintas 2015 m. balandį. Viešbutis įsikūręs pačiame Nicos centre, muzikantų rajone esančiame 1928 m. pastate, kuriame tvyro labai jauki atmosfera. Viešbutis yra už 300 metrų nuo Nicos geležinkelio stoties, o per 5 minutes iš viešbučio nueisite iki pagrindinės gatvės ir parduotuvių, o per 20 minučių – iki Promenade des Anglais alėjos ir paplūdimių.

„Villa Bougainville” numeriuose rasite oro kondicionierius, kabelinius kanalus rodančius televizorius, telefonus ir vonios kambarius su dušais bei plaukų džiovintuvais. Į visus numerius galima pakilti liftu.

„Villa Bougainville” svečiams kasryt patiekiami savitarnos pusryčiai. Per 10 minučių iš viešbučio nueisite iki daugybės kitų restoranų.

Viešnagės metu galėsite naudotis visą parą dirbančios registratūros paslaugomis ir išsinuomoti dviračius bei automobilius viešbučio ekskursijų informacijos punkte.

Savarankiškai užsisakyti viešbutį galite čia!

Nepatiko? Daugiau viešbučių Nicoje rasite ČIA! 

Svarbu! Bilietai brangsta akimirksniu, todėl jeigu skrydis pabrango, ieškok kitų datų mūsų www.skrendu.lt svetainėje! Turite klausimų? Klauskite apačioje!
*Pasiūlymo kaina galioja keliaujant DVIESE.