Atskrenda šiltos naujienos! Jau šį pavasarį ir vasarą Europoje vyks tokių pasaulinio garso žvaigždžių kaip Pink, Drake, Enrique Iglesias koncertai. Skrendu.lt išrinko miestus, kuriuose vyksiančių koncertų bilietus dar galima įsigyti labai pigiai. Griebk bilietą į koncertą, ieškok pigaus skrydžio ir lauk naujų įspūdžių!

Vasarą savo albumą Varšuvoje pristatys Pink

Liepos 20 d. Varšuvoje koncertuoja jausmingoji pankė Pink! Pasaulinio turo „Beautiful Trauma“ metu (taip vadinasi ir septintasis studijinis amerikiečių atlikėjos albumas) Pink pasirodys net 14-oje šalių: nuo Jungtinių Amerikos Valstijų ir Brazilijos iki Prancūzijos ir Norvegijos. Pigiausius bilietus vis dar galima įsigyti į būtent Varšuvos Nacionaliniame stadione vyksiantį koncertą! Tiesa, jei turi daugiau laiko, būtinai patyrinėk įdomiausias Varšuvos lankytinas vietas.

Lankytini objektai Varšuvoje

  • UNESCO saugomas Varšuvos senamiestis su turgaus aikšte, Šv. Jono katedra ir barbakanu.
  • „Lazienki“ parkas su 4 tipų sodais, įrengtas vaizdingų XVIII a. karališkųjų vasaros rūmų teritorijoje.
  • Koperniko mokslo centras, šiuolaikinis muziejus su interaktyviomis mokslo parodomis, robotų teatru ir planetiariumu.

Paryžiuje šį mėnesį koncertuoja reperis Drake

Kovą ir balandį Europoje koncertuos kanadiečių hiphopo ir ritmenbliuzo atlikėjas Drake! Bilietų į reperio koncertą dar yra! Turo, pavadinto „Assassination Vacation“, metu skambės pastarojo Drake’o albumo „Scorpion“ dainos, tarp jų ir „Nice For What“, singlas „God’s Plan“, pelnęs geriausios 2018 metų repo dainos apdovanojimą ir kt. Jei nespėsite įsigyti (pigiausio) bilieto į kovo 15 d. vyksiantį koncertą Paryžiuje, ieškokite bilietų į koncertus Belgijoje, Nyderlanduose, Airijoje ir Jungtinėje Karalystėje. Kelios idėjos, ką būtų įdomu pamatyti Prancūzijos sostinėje.

Lankytini objektai Paryžiuje

  • Luvras – vienas žymiausių pasaulio muziejų, įrengtas buvusiuose Prancūzijos karalių rūmuose. Galima išvysti tokių eksponatų kaip Džokonda arba Mona Liza – žymiausias Leonardo da Vinčio paveikslas, II a. pr. m. e. Milo Veneros skulptūra.
  • Monmartras – žymus menininkų rajonas, esantis ant aukščiausios Paryžiaus kalvos. Čia gyveno tokie kūrėjai kaip Pablas Pikasas, Vincentas van Gogas, Klodas Monė ir kt., stovi Šv. Širdies bazilika
  • Paryžiaus Disneilendas – atrakcionų parkas, sukurtas pagal Volto Disnėjaus filmų tematiką.

Enrique Iglesias pavasario pabaigoje užsuks į Romą

Pigiausius ispanų atlikėjo ir lotynų pop muzikos karaliaus Enrique Iglesias koncerto bilietus galima įsigyti į gegužės 5 d. Romoje vyksiantį renginį! Jau legenda tapusį dainininką turbūt žino kiekvienas. Savo 2019 m. koncertiniame ture Enrique pasirodys tik 7 kartus: Italijoje, Lenkijoje, Vokietijoje, Šveicarijoje, keletą kartų Kanadoje ir Kroatijoje. Ieškokite pigių skrydžių ir pamatykite ne tik žavųjį Enrique, bet ir istorinį Romos miestą!

Lankytini objektai Romoje

  • Koliziejus – Romos simbolis, 7-asis pasaulio stebuklas ir seniausias amfiteatras pasaulyje, pradėtas statyti 70 m. po Kr. Statinio paskirtis – gladiatorių tarpusavio ir su laukiniais gyvūnais kovos amfiteatras talpino iki 80 tūkst. Žiūrovų.
  • Trevi fontanas – 1762 m. Nicola Salvi suprojektuotas didžiausias baroko stiliaus fontanas Romoje ir vienas garsiausių ir gražiausių pasaulyje. Fontanas papuoštas jūrų dievo Neptūno ir tritonų skulptūromis.
  • Vatikanas – yra mažiausia pasaulio valstybė, popiežiaus vasaros rezidencija. Vatikane stovi didžiausia pasaulyje ir gražiausia katalikų bažnyčia laikoma Šv. Petro bazilika.

Radus pigų koncerto bilietą, prireiks pigaus lėktuvo bilieto! Primename, kad jų patogu ieškoti Skrendu.lt internetinėje svetainėje. Čia rasi ne tik pigų skrydį į Varšuvą, Paryžių ir Romą, bet ir kitus populiarius Europos ir viso pasaulio miestus!